Home TOP NEWS Τον ανέβασε κι αυτόν…

Τον ανέβασε κι αυτόν…


Ο Βέλικο Σίμιτς ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με τις καλύτερες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την Βοϊβοντίνα, ωστόσο πριν από την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, η απόδοση του κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Με το που ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου τις τύχες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής φαίνεται να αφήνει πίσω του τις κακές μέρες και σίγα – σιγά δείχνει τι πάστα ποδοσφαιριστής είναι.

Ο Ελλαδίτης κόουτς τον χρησιμοποιήσε σε κάποια παιχνίδια στα “φτερά”, ενώ στα τελευταία ματς λόγω ανάγκης πίσω από τον επιθετικό, ο Σίμιτς έχει πάρει τον ρόλο του Μπεζούς στο γήπεδο.

Ο Σίμιτς μπορεί να μην είναι παίκτης που θα τον δεις να σκοράρει συχνά, ωστόσο αυτά που θέλει ο προπονήτης του να κάνει, τα κάνει και με το παραπάνω, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αποέλ κατάφερε κιόλας να σκοράρει χαρίζοντας τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ η ομάδα έχει την δυνατότητα και για όψιον ανανέωσης του. Η λογική λέει και ότι θα είναι κάτοικος “Ηλίας Πούλλος” και τη νέα αγωνιστική περίοδο κι άπαντες περιμένουν να συνεχίσει απ’ εκεί που άρχισε στα πλέι – οφ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε ότι, στην καλή του μέρα, μπορεί να ταλαιπωρήσει αντιπάλους και να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας στο κομμάτι της δημιουργίας και της επίθεσης.