Home TOP NEWS Λεφτά υπάρχουν, παζάρια δεν θα γίνουν

Λεφτά υπάρχουν, παζάρια δεν θα γίνουν

 


Την τρίτη μέρα μετά την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Σταύρο Παπασταύρου, όλοι οι παίκτες και το προσωπικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πήραν μαζεμένους μισθούς. Φυσιολογικά όλοι σκέφτηκαν «πλέον λεφτά υπάρχουν» και φαίνεται πως είναι αλήθεια. Αποτέλεσμα της ευρωστίας του Παπασταύρου, ήταν σιγά σιγά να αρχίσουν οι φήμες για τρανταχτά ονόματα που θα κάνουν αίσθηση και θα είναι δώρα του επενδυτή κλπ. Που θα έρθουν καλύτεροι παίκτες από προηγούμενες χρονιές, αλλά όποιος ονειρεύεται υπερβολές, ας το ξεχάσει.

Φυσιολογικά λοιπόν, όταν η Νέα Σαλαμίνα άκουσε για το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φρόντισε να βγάλει προς τα έξω πως θέλει 250.000 για να παραχωρήσει τον Κούσουλο. Έπαιξαν και ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του Αποέλ, της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ και παρότι δεν επισημοποιήθηκε ποτέ το ενδιαφέρον αυτό, η θέση των Αμμοχωστιανών ισχυροποιήθηκε περισσότερο. Μέχρι που η ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε να θέσει η ίδια τις βάσεις της διαπραγμάτευσης και να κόψει τα τρελά σενάρια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τον Κούσουλο, είναι δεδομένο. Δεν πρόκειται όμως δεν καμία περίπτωση να μπει σε παζάρια και συζητήσεις για υπέρογκα ποσά, πρέπει να θεωρείται και αυτό δεδομένο. Το ότι υπάρχουν λεφτά για να λειτουργεί σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα τα σκορπούν δεξιά και αριστερά. Γιατί και οι υπερβολές, κάθε άλλο παρά σωστές δεν είναι και το μάθαμε πρώτο χέρι την τετραετία 2008-12.