Home TOP NEWS Είναι και αυτή μία σημαντική αλλαγή

Είναι και αυτή μία σημαντική αλλαγή


Τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια θα είχαμε ακόυσει και διαβάσει μέχρι τώρα δεκάδες ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι στο ψάξιμο για μία δεκάδα παικτών ωστόσο ελάχιστοι από αυτούς που προτάθηκαν έχουν διαρρεύσει και είδαν τα ονόματα τους το φως της δημοσιότητας. Είναι μία πολύ σημαντική αλλαγή στον τρόπο που λειτουργεί πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ και σαφώς είναι ένας παράγοντας πολύ βοηθητικός στο να μπορέσουν τα άτομα που διαπραγματεύονται τις μεταγραφές να λειτουργήσουν χωρίς εμπόδια και έξωθεν παρεμβάσεις.

Η ομάδα άλλωστε που επιλαμβάνεται το συγκεκριμένο κομμάτι το έχει ξεκαθαρίσει… ότι διαρρέει εγκαταλείπεται. Είναι και αυτός ένας μοχλός πίεσης στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών για να τηρήσουν τον κανόνα της εχεμύθειας.

Η αλήθεια είναι πως όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ωστόσο δεν μας χαλάει καθόλου, αν πρόκειται για περιπτώσεις που χρειάζονται ειδικό χειρισμό, αυτό να γίνεται ακόμα και την ημέρα που θα ανακοινωθούν.