Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες μετά τη νίκη (PHOTOS)

Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες μετά τη νίκη (PHOTOS)


Με τον κόσμο θέλησαν να επικοινωνήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές μας μετά τη νίκη στην πρεμιέρα σε βάρος της Δόξας, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο κάτω παρουσιάζουμε το περιεχόμενό τους.

Έρικ Μποτεάκ  

Ο Γάλλος συνδύασε την ημέρα των γενεθλίων του με γκολ ανοίγοντας λογαριασμό με το «τριφύλλι» στο στήθος. «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας για τα γενέθλιά μου. Πρώτο παιχνίδι, πρώτη νίκη, πρώτο γκολ! Ευχαριστώ τους φανταστικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη» ανέφερε τo ποστάρισμά του ενώ παράλληλα ανέβασε το γκολ του αλλά και την έκπληξη που του επιφύλαξαν οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια για τα γενέθλιά του.

Ματ Νταρμπισάιαρ

«Συγχαρητήρια παιδιά, καλή νίκη και τρεις βαθμοί εκτός έδρας» έγραψε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας μας, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Ζόελ Περέιρα

Ο Πορτογάλλος δεξιός μπακ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας και ήταν χαρούμενος που το συνδύασε με νίκη: «Καλό παιχνίδι και καλή νίκη» ανέφερε για την επικράτηση επί της πρώην του ομάδας, Δόξας.

Γιόρντι Γκόμεθ

«Καλή αρχή στη σεζόν με νίκη! +3» έγραψε ο Ισπανός μέσος που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την δεύτερη χρονιά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ ανέβασε και φωτογραφία από τα πανηγύρια με τον Νταρμπισάιαρ στο πρώτο γκολ.

Φράνσις Ουζόχο    

Απαραβίαστη κράτησε την εστία του στο πρώτο του ματς με το «τριφύλλι» στο στήθος ο Ουζόχο. Ο διεθνής Νιγηριανός πορτιέρο ανέβασε φωτογραφία από το χειροκρότημα στον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα.

Μίκαελ Ορτέγκα

Δεν άφησε ασχολίαστη τη νίκη ούτε ο Μίκαελ Ορτέγκα. Ο Κολομβιανός ανέβασε φωτογραφία από προσωπική του μονομαχία στον αγώνα, γράφοντας: «Καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε, εξαιρετική νίκη!».

Γιαν Λέσιακς   

Σε παρόμοια διάθεση κινήθηκε και ο Γιαν Λέσιακς ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη και την επικράτηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κριστιάν Μανρίκε  

Αν και δεν αγωνίστηκε ο Κριστιάν Μανρίκε χάρηκε ιδιαίτερα την επικράτηση της ομάδας μας, ανεβάζοντας φωτογραφία του ίδιου πριν την έναρξη του αγώνα σε χαρούμενη διάθεση τονίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Χαράλαμπος Κυριακίδης, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους       

Από την κερκίδα του Μακαρείου είδαν την προσπάθεια των συμπαικτών τους οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γράφοντας «Πάμε παιδιά», θέλοντας να δείξουν την συμπαράσταση προς αυτούς

Φάνος Κατελάρης       

Με παρέα από την κερκίδα στήριξε την ομάδα και ο Φάνος Κατελάρης ο οποίος είναι τραυματίας αυτήν την περίοδο.