Home TOP NEWS Μεταγραφές χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις

Μεταγραφές χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις


Ο Γιαν Λέτζιακ ήταν στο στόχαστρο της ομάδας προγραμματισμού εδώ και καιρό. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, μεταγραφή η οποία ύστερα από ένα διάστημα συνεχούς προσπάθειας ολοκληρώθηκε.

Είναι ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αποκτάται φέτος, ενδεικτική της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τον Λάρκου και τους συνεργάτες του.

«Καταφέραμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές τους οποίους διεκδικούσαμε για αρκετό καιρό. Είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της πορείας που διαγράφει ο προγραμματισμός μέχρι στιγμής. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν υποχωρούμε στις απαιτήσεις μας και αυτό έχει αποδώσει.» ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου ενώ συγκεκριμένα για τον Τσέχο είπε… «Ήταν η πρώτη επιλογή, μάλιστα η προσπάθεια για να τον αποκτήσουμε ξεκίνησε πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, αυτή η προσπάθεια πέρασε από διάφορες διαδικασίες και τελικά τα καταφέραμε.»

Τα παθήματα των τελευταίων χρόνων φαίνεται ότι έχουν αλλάξει την προσέγγιση των ατόμων που επιλαμβάνονται τον σχεδιασμό της ομάδας, κάτι πολύ θετικό, οπότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως -τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε- αυτό που ετοιμάζεται ενόψει της νέας χρονιάς θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό.