Home SPORTS NEWS “Πεντάρα” της Άρσεναλ επί της Μπενφίκα στην πρώτη μέρα του Emirates Cup

“Πεντάρα” της Άρσεναλ επί της Μπενφίκα στην πρώτη μέρα του Emirates Cup


Πρώτη μέρα στο φετινό “Emirates Cup”, που διοργανώνεται για ένατη φορά, με την Άρσεναλ να κερδίζει 5-2 τη Μπενφίκα και τη Σεβίλλη να επικρατεί 1-0 της Λειψίας. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, πέραν από τις νίκες, βαθμούς δίνουν και τα γκολ. Έτσι, οι οικοδεσπότες είναι στην κορυφή με 8 βαθμούς, έναντι 4 της Σεβίλλης, 2 της Μπενφίκα και 0 της Γερμανικής ομάδας. Στη δεύτερη και τελευταία μέρα, η Άρσεναλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Σεβίλλη και η Μπενφίκα παίζει κόντρα στη Λειψία.

Οι “κανονιέρηδες” ήταν σε κέφια λοιπόν, ρίχοντας “5άρα” στην Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, που μάλιστα είχε προηγηθεί με τέρμα του Σέρβι στο 12ο λεπτό. Η Λονδρέζικη ομάδα ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Γουόλκοτ, που ισοφάρισε στο 24′ και έκανε το 2-1 στο 32′. Ισόπαλο όμως ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Εντουάρδο Σάλβιο να σκοράρει στο 40′ για τους “αετούς” της Λισαβόνας. Στην επανάληψη η Άρσεναλ είχε το μοναδικό λόγο στα γκολ, αφού πήρε ξανά προβάδισμα στο 52′ με αυτογκόλ του Λισάντρο Λόπες, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-2 με τον Ολιβιέ Ζιρού στο 64′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον Αλεξ Ιβόμπι στο 71′.

Δείτε όλα τα γκολ του παιχνιδιού:

Νωρίτερα, η Σεβίλλη με γκολ του Μπεν Γιέντερ από την άσπρη βούλα στο 35ο λεπτό πήρε το νίκη κόντρα στην περσινή έκπληξη της Μπουντεσλίγκα, Λειψία.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το ματς: