Home SPORTS NEWS ΟΛΑ τα ειδικά στοιχήματα για την Ευρωλίγκα στον Stoiximan: MVP, πρώτος σκόρερ,...

ΟΛΑ τα ειδικά στοιχήματα για την Ευρωλίγκα στον Stoiximan: MVP, πρώτος σκόρερ, νικητής και όχι μόνο!

 


Ώρα Ευρωλίγκας, ώρα για σούπερ κέρδη με τον Stoiximan! Ο Stoiximan σας προσφέρει τις περισσότερες επιλογές και σ’ αυτή τη διοργάνωση!

Ο Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα και στην Euroleague! Δείτε ορισμένες από τις πολλές επιλογές που έχετε…

Θέλετε να παίξετε νικητή της διοργάνωσης; Στο 2.75 η Φενέρ, στο 2.90 η ΤΣΣΚΑ, στο 4.35 η Ρεάλ, στο 8.00 ο Ολυμπιακός.

Μπορείτε να ποντάρετε στο ζευγάρι του τελικού και τον νικητή. Βλέπετε Ολυμπιακό-Ρεάλ στον τελικό με νικητές τους «ερυθρόλευκους»; Απόδοση 17.00! Βλέπετε Φενέρ-Ολυμπιακό στον τελικό με νικητή τον Ολυμπιακό; Απόδοση 12.00! Βλέπετε Φενέρ-ΤΣΣΚΑ στον τελικό με νικητές τους Τούρκους; Απόδοση 3.50.

Ποιος θα αναδειχτεί MVP του Final 4; Στο 325 ο Μπογκντάνοβιτς, στο 5.00 ο Γιουλ, στο 5.50 ο Ντε Κόλο, στο 6.50 ο Τεόντοσιτς, στο 12.00 ο Σπανούλης!

Ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ του τουρνουά; Στο 3.00 ο Ντε Κόλο, στο 4.00 ο Γιουλ, στο 4.50 ο Τεόντοσιτς, στο 4.50 ο Μπογκντάνοβιτς, στο 7.00 ο Σπανούλης.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ειδικά στοιχήματα που σας προσφέρει ο Stoiximan στην Euroleague!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.