Home TOP NEWS Προσοχή στον αέρα!

Προσοχή στον αέρα!

match-jagiellonia-omonoia-kj (2)


Η Γιαγκελόνια έχασε σήμερα από τη Κορόνα Κιέλτσε, το παιχνίδι της όμως προσφέρεται για να ενισχυθεί η παρατήρηση της ικανότητας της στον αέρα και τις στατικές φάσεις. Και τα δυο γκολ της αντιπάλου μας στο Γιουρόπα Λιγκ προήλθαν από κεφαλιές, ενώ την Πέμπτη οι 1-2 επικίνδυνες καταστάσεις τους ξεκίνησαν από στατικές φάσεις.

Η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο τερματοφύλακας, αλλά και όλοι όσοι αμύνονται τα στημένα, πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Ένα γκολ παθητικό ίσως περιπλέξει τα πράγματα στον επαναληπτικό και όπως φαίνεται αν είναι να έρθει, το πιο πιθανό είναι να έρθει από στατική. Δόξα το Θεό, διαθέτουμε μπόλικο ύψος και ικανότητα στον αέρα. Εκείνο που χρειάζεται είναι συγκέντρωση και περιορισμός των ατομικών λαθών.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει σε αγώνες νοκ άουτ. Ξέρουμε πως η Γιαγκελόνια έχει την ικανότητα να δημιουργεί προβλήματα στον αέρα, καλά κάνουμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ορθά γίνεται. Παράλληλα όπως έχει δυνατά σημεία έχει και αδύνατα και αυτά ακριβώς πρέπει να εκμεταλλευτούμε.