Home TOP NEWS Ήττα από τους νεοφώτιστους

Ήττα από τους νεοφώτιστους

anger


Αρκετές αδυναμίες έδειξε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Δανίας η Μπρόντμπι, πιθανή μας αντίπαλος στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ηττήθηκαν από την νεοφώτιστη Άαρχους με 2-1 και είναι αναγκασμένοι να το αφήσουν πίσω τους και να δούνε τον επαναληπτικό με την Μπερόε την Πέμπτη.

Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως η Δανέζικη ομάδα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, φθάνει να νικήσουμε την ερχόμενη Πέμπτη την Γιαγκελόνια. Η Μπρόντμπι κρατούσε μπάλα όμως δεν μπόρεσε να βρει λύση. Ο τεχνικός της ομάδας έριξε στον αγώνα τον Ελμάντερ όμως και πάλι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάτι στον αγώνα.

Η Άαρχους προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό και η Μπρόντμπι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45′ με τον Φινλανδό Τέμο Πούκι. Στην επανάληψη όμως ο ίδιος παίκτης που άνοιξε το σκορ για την Άαρχους, ο Βατσάτζε Μάτε στο 57′ έκανε το 2-1. Στη τελευταία φάση του ματς έπεφταν κορμιά και η Μπρόντμπι σκόραρε  με τον Ν.Ντούμιτς, γκολ όμως που δεν μέτρησε αφού ο τερματοφύλακας της Άαρχους δέχθηκε σπρώξιμο στην περιοχή.

Η Μπρόντμπι παρατάχθηκε με το σχηματισμό 4-2-3-1 και τον Ντάνιελ Άγκερ στη σύνθεση της. Η ενδεκάδα: Lukas Hradecky, Johan Larsson, Dario Dumic, Daniel Agger, Riza Durmisi, Martin Ørnskov, Lebogang Phiri, Christian Nørgaard, Andrew Hjulsager, Teemu Pukki, Elba Rashani

1dd

stats