Home Uncategorized Επίθεση 22χρονου κατά αστυνομικού…

Επίθεση 22χρονου κατά αστυνομικού…

astynomia_faros


Εναντίον αστυνομικού φέρεται να επιτέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου ένας 22χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, όταν ανεκόπη από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών για έλεγχο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του νεαρού εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας και του αυτοκινήτου του.
Στην προσπάθεια μελών της ΥΚΑΝ να κάνουν σωματική έρευνα στον 22χρονο, αυτός φέρεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, να αντέδρασε και να έσπρωξε αρχικά με τα χέρια του αστυφύλακα και στη συνέχεια να κτύπησε το μέλος της Αστυνομίας στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, προστίθεται, ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, καθώς επίσης και ποσότητα άσπρης συμπαγούς ουσίας, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 0,2 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και ένα χειροποίητο αποτσίγαρο, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για χρήση κάνναβης.
Επίσης, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν διάφορα τιμαλφή, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, για τα οποία ο 22χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Το μέλος της Αστυνομίας που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον συλληφθέντα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε από ιατρό και διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές

Astra