Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέντε νίκες, μια αδικία και δύο «αυτοκτονίες»

Πέντε νίκες, μια αδικία και δύο «αυτοκτονίες»

Aca-U17-Chalkanoras (12)


Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είχαν οι ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο απολογισμός ήταν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Δύο από τις νίκες ήρθαν με ανατροπή. Οι δύο ισοπαλίες θα ήταν… νίκες εάν στη μια η διαιτησία δεν έβαζε το χέρι της ακυρώνοντας κανονικό γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17, ενώ στην άλλη περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ 13 του Κλ. Λεμεσού «αυτοκτόνησε» στα τελευταία λεπτά και ενώ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων. Η μοναδική ήττα ήρθε στη Λάρνακα από την ομάδα κάτω των 13, που κρατούσε τη νίκη, όμως με δύο γκολ στο τέλος τελικά δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Παραμένει στα ψηλά η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, που έφτασε στην ανατροπή στο ντέρμπι. Πέρασε από μια δύσκολη έδρα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β, χωρίς μάλιστα να έχει μεγάλη απόδοση. Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 της Λεμεσού, όμως οι πράσινοι κρατάνε την προσπάθεια που έκαναν. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη η ομάδα U13 της Λάρνακας, όμως τελικά γνώρισε την ήττα.

Μόνη στην κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που είχε ένα εύκολο πρωινό. Τώρα ακολουθεί ρεπό και ξεκούραση ενόψει αιώνιου ντέρμπι.

Σταθερά στην κορυφή παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που πήρε ακόμη ένα τρίποντο. Χωρίς να παίξει μεγάλη μπάλα, η ομάδα μας συνέχισε νικηφόρα.

Η διαιτησία στέρησε τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που αγωνίζεται στο προαιρετικό πρωτάθλημα. Στο αιώνιο ντέρμπι οι πράσινοι έχαναν με 1-0, ισοφάρισαν και στη συνέχεια πέτυχαν δεύτερο γκολ, που όμως λανθασμένα ακυρώθηκε.

Ανέτρεψαν τος εις βάρος τους 1-0 οι Νέοι, κερδίζοντας με 2-1 στο ντέρμπι την Ανόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει τη συνέχεια με στόχο τη βαθμολογική άνοδο.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Ανόρθωση 3-2
U13 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 2-3
U13 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 3-3
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Ανόρθωση 1-2

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα Κατωκοπιάς 9-0

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας 3-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ 1-1 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 2-1