Home VIDEOS Κλοπή και ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι

Κλοπή και ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι

Aca-U17-pr-apoel (8)


Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το αιώνιο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου Λευκωσίας για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U17. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην κορυφή, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από το Αποελ. Στο +6 έπρεπε να είναι όμως το τριφύλλι, αφού στην αναμέτρηση η ομάδα μας πέτυχε δύο γκολ, όμως το ένα ακυρώθηκε λανθασμένα, στερώντας μας τη νίκη…

Δεν παρουσιάστηκε έτοιμη στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και βρέθηκε να χάνει με 1-0, γκολ που πέτυχε ο αιώνιος σε αντεπίθεση. Στην επανάληψη όλα άλλαξαν, με τους πράσινους να υπερισχύουν των αντιπάλων τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε τελικά, με τον Γιώργο Κακουλλή να σκοράρει με κεφαλιά. Πίεσε περισσότερο στη συνέχεια η ομάδα μας για την ανατροπή, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε από το βοηθό ως οφσάιντ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καλυπτόταν καθαρά από τον τελευταίο αμυντικό, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με τα στιγμιότυπα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (55′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (80′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (70′ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: