Home Uncategorized Γεννήθηκαν χωρίς δάχτυλα στα πόδια. Τώρα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο!

Γεννήθηκαν χωρίς δάχτυλα στα πόδια. Τώρα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο!

childs


Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που είχαν ποτέ πήραν δύο αδέρφια στην Αγγλία! Πρόσθετα πόδια ήρθα να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους δώσουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από δω και πέρα το ποδόσφαιρο χωρίς να πονούν!

Ο Κίαν κι ο Καλούμ Χαράμ είναι δυο αδέρφια από το Σίστον του Λέστερ, τα οποία γεννήθηκαν με το σύνδρομο του Άνταμς Όλιβερ, το οποίο κληρονόμησαν από τον πατέρα τους – μιλάμε για μια περίπτωση που έχει προσβάλει μόλις 125 άτομα στον κόσμο.

Μάλιστα, τα δύο αυτά παιδιά κι ο πατέρας τους είναι οι μόνοι στην Αγγλία που έχουν αυτό το σύνδρομο.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί πρόωρη ανάπτυξη στα χέρια και στα πόδια, αφήνοντας τα χωρίς κάποια δάχτυλα.

Τα μικρά τους πόδια, πληγιάζουν κι η καθημερινότητα τους γίνεται δύσκολη.

Ετσι, ο πατέρας τους αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα ώστε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα και να κάνει το όνειρο των παιδιών του πραγματικότητα: να τους αγοράσει προσθετικά μέλη από σιλικόνη.

Τέσσερις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο σκοπός επετεύχθη, χάρη στην ανταπόκριση γνωστών, αγνώστων και συγγενών, που συγκέντρωσαν 8.000 λίρες.

«Αυτό είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που είχαν ποτέ τα αγόρια.

Το όνειρο όλων των αγοριών είναι να παίζουν το αγαπημένο τους σπορ χωρίς να πονάνε. Τα πόδια τους πονούσαν συνεχώς

Αυτά τα νέα πόδια αλλάζουν τη ζωή τους. Ο Κίαν ξεκινά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τον επόμενο χρόνο και δεν θα του κάνουν bullying για την κατάστασή του».

Μάλιστα, τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στη θέση του μέσου σε τοπικές ομάδες. μακάρι να μπορέσουν να παίξουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ την οποία και υποστηρίζουν.

«Το τρέξιμο θα είναι ευκολότερο και θα είναι σε θέση να γίνονται αλλαγή χωρίς πόνο. Και τα δύο αγόρια και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες, αυτό σημαίνει τόσα πολλά για αυτούς και πραγματικά θα τους αλλάξει τη ζωή», καταλήγει να λέει ο ανακουφισμένος πλέον πατέρας.

Πηγή: Gazzetta.gr