Home ΚΥΠΡΟΣ Εντός έδρας οι πρώτες πέντε πρώτοι της Β’ Κατηγορίας

Εντός έδρας οι πρώτες πέντε πρώτοι της Β’ Κατηγορίας

B-Katigoria (3)


Οι πέντε πρώτες ομάδες στη βαθμολογία της Β΄ Κατηγορίας, οι οποίες διεκδικούν τις τρεις θέσεις ανόδου στην Α’ Κατηγορία παίζουν εντός έδρας στην 19η αγωνιστική. Υποδέχονται ομάδες του κάτω διαζώματος ή της μέσης της βαθμολογίας και είναι και οι πέντε λογικά φαβορί για τη νίκη ωστόσο δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών υποδέχεται τον ΑΣΙΛ που θέλει βαθμούς για απόλυτη σιγουριά, ενώ ο συγκάτοικος της στην κορυφή Ολυμπιακός υποδέχεται την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς που έχει ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη κινδύνου. Η ΑΕΖ φιλοξενεί το Ν&Σ Ερήμης που είναι σε πολύ δύσκολη θέση και η Αναγέννηση Δερύνειας  την ΕΝΑΔ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Ο Οθέλλος θα παίξει στην Αθηαίνου με τον ουραγό Διγενή Ορόκλινης, που ακόμα δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Στα άλλα δύο παιγνίδια της αγωνιστικής η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται την Ελπίδα Ξυλοφάγου που για να ελπίζει στην σωτηρία της θέλει βαθμολογικό κέρδος και τέλος η Ομόνοια Αραδίππου φιλοξενεί το ΘΟΙ Λακατάμιας σε αγώνα χωρίς βαθμολογική πίεση.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 15:00 ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 15:00 ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 15:00 ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 15:00 ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 15:00 Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 15:00 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 15:00 ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ