Home TOP NEWS “Κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο”

“Κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο”

kyp3-pafos-omonoia-2 (34)


ΟΚ κάθε αντίπαλος αξίζει σεβασμού. Ναι, η σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να υποτιμά κανένα. Στα αυτιά μας πάντως ακούγεται περίεργο να ακούμε προπονητή και εκπρόσωπο να λένε πως το Σάββατο παίζουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, ενώ υποδεχόμαστε στο ΓΣΠ τον Άρη Λεμεσού. Δεν το λέμε προφανώς για να κακίσουμε είτε το Μιλόγεβιτς, είτε τον Αντρέα Δημητρίου, το λέμε για να δείξουμε πόσο έχει ρίξει το πήχη το σωματείο μας και τι έχει περάσει σε αυτούς που το εκπροσωπούν.

Μοναδικός τρόπος να βγούμε από αυτό τον τρόπο σκέψεις πάντως, είναι να πείσουμε τον εαυτό μας με την δουλειά μας και την απόδοση στο γήπεδο. Μέχρι το Σάββατο προφανώς δεν προλαβαίνουμε ούτε το ποδοσφαιρικό τμήμα να οργανώσουμε, ούτε τη δομή του σωματείου να αλλάξουμε. Μια πειστική εμφάνιση και καλή νίκη, θεωρούμε ότι μπορούμε να την πετύχουμε και θεωρούμε πως σαν οπαδοί έχουμε υποχρέωση να την απαιτούμε. Αλλιώς δεν αργεί η μέρα που ενδεχόμενη απώλεια βαθμών με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες, θα θεωρείται και φυσιολογική.

Λέμε ξανά πως δεν υποτιμούμε τον Άρη, ούτε υπερτιμούμε τη σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα μεγέθη όμως είναι εκεί για να μας δίνουν χαστούκι στα μούτρα κάθε φορά που κάνουμε εκπτώσεις στα θέλω μας. Παίζουμε τον Άρη. Δύσκολο ή εύκολο, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασίζει.