Home TOP NEWS Ποιοι κρατάνε τις θέσεις τους;

Ποιοι κρατάνε τις θέσεις τους;

kyp3-pafos-omonoia-2 (44)


Μαζεμένες αλλαγές έκανε στο χθεσινό παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Συγκεκριμένα τα καινούρια πρόσωπα στην εντεκάδα ήταν οι Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Όρσουλιτς, Οικονομίδης, Μπεμπέ, Κασμί και Εζέ. Ήταν τέτοιο το παιχνίδι που επέτρεπε τη χρησιμοποίηση πολλών νέων, το ερώτημα πλέον είναι ποιοι από αυτούς θα διατηρήσουν τη θέση τους στην εντεκάδα και το Σάββατο.

Ξεκινώντας από το τέρμα, παρότι ο Γιωργαλλίδης είχε πολύ καλή απόδοση, δύσκολα θα εκτοπίσει τον Παναγή. Η συμμετοχή των Δημητρίου και Όρσουλιτς στην άμυνα θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό από τη κατάσταση των παικτών που αντικατέστησαν, δηλαδή των Καρλίτος και Ρούνιε. Αν οι τελευταίοι είναι στο 100% λογικά θα ξεκινήσουν και οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν τη κατάσταση. Ο Δημητρίου πάντως έχει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός, αφού ακόμα κι αν ο Καρλίτος προλάβει το πιθανότερο είναι να παίξει αριστερά εκεί που είναι τιμωρημένος ο Χαφέζ.

Στον άξονα τώρα, ο Οικονομίδης λογικά θα παραμείνει στην εντεκάδα πλάι στον Φλορέσκου, αφού ο Ρουμάνος με το Φυλακτού δεν πήγαν καθόλου καλά κόντρα στο Αποέλ. Τέλος ο Κασμί πήγε πολύ καλά, αλλά τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ράμος και Σέρινταν, ενώ και ο Εζέ θα αντικατασταθεί είτε από τον Ιρλανδό είτε από το Ρουσιά.