Home Uncategorized Θα τρέξει στο μαραθώνιο… με φανέλα του εχθρού για καλό σκοπό!

Θα τρέξει στο μαραθώνιο… με φανέλα του εχθρού για καλό σκοπό!

Douglas


Οπαδός της Σέλτικ θα τρέξει στο μαραθώνιο του Λονδίνου με φανέλα των Ρέιντζερς για να τιμήσει 15χρονο φίλο της ομάδας που πέθανε από καρκίνο!

Ο Michael Douglas ετοιμάζεται για το δυσκολότερο μαραθώνιο της ζωής του, όπως τονίζει, αφού -παρότι οπαδός της Celtc- θα τρέξει φορώντας φανέλα των Rangers. Αυτό θα συμβεί στο μαραθώνιο του Λονδίνου κι ο Douglas θα το κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του οπαδού των Rangers, Jak Trueman, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 15 ετών.

Ο φίλος της Celtic ξέρει ότι η κούραση του μαραθωνίου δε συγκρίνεται με το …μαρτύριο στο οποίο θα υποβληθεί φορώντας φανέλα των άσπονδων αντιπάλων του και ξέρει ότι η καζούρα κι από τις δύο πλευρές θα είναι μεγάλη, ειδικά μετά το φετινό αποκλεισμό της Celtic από τους Rangers στα πέναλτι. «Το κάνω για το Jak, αν μη τι άλλο, η φανέλα που θα φοράω θα με κάνει να τρέξω γρηγορότερα ώστε να τερματίσω όσο συντομότερα γίνεται και να τη βγάλω από πάνω μου» δήλωσε ο Douglas.

O Michael Douglas, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Celtic, γνώρισε τον Jak Trueman μέσω της συζύγου του, Laura που είναι δασκάλα στο σχολείο που πήγαινε ο Jack. O Jack διεγνώσθη με καρκίνο στο τελικό στάδιο σε ηλικία 15 ετών κι αφιέρωσε τους τελευταίους μήνες της ζωής του μαζεύοντας χρήματα για άλλους νεαρούς που πάσχουν από καρκίνο.

jack

Η Laura μάλιστα κατάφερε να διοργανώσει νωρίτερα το χορό του σχολείου, για να ικανοποιήσει την τελευταία επιθυμία του Jack να πάει στο χορό με την κοπέλα του, τη Hannah Boyd. Ο Jack, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στο Ibrox όπως ο παππούς του ο Walter, πέθανε δύο μέρες μετά το χορό, τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο Michael συνδέθηκε με στενή φιλία με το Jack, θαυμάζοντας τη δύναμη ψυχής του νεαρού κι είναι αυτός που διαχειρίζεται τα χρήματα του φιλανθρωπικού οργανισμού που δημιουργήθηκε από το Jack. «Ο Jack κι ο Walter αγαπούν πολύ την ομάδα τους, είναι η λάθος ομάδα για μένα αλλά μπορώ να το καταλάβω» είπε ο Michael.

H μαμά του Jak, Allison Barr, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέρα από την αντιπαλότητα, αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει, οπαδοί όλων των ομάδων να ενώνονται για να στηρίξουν νεαρούς ασθενείς και τις οικογένειες τους, ο Jak πάντα πίστευε ότι όλοι οι άνθρωποι είσαι ίσοι», για να συμπληρώσει ο Michael: «Πολλοί απολαμβάνουν τον πόνο μου (να τρέξει μαραθώνιο με φανέλα των Rangers), ελπίζω να τους ενθαρρύνει πάντως αυτό για να προσφέρουν περισσότερα».

Πηγή: www.ForCelticAndScotland.gr