Home TOP NEWS Περιμένουν περισσότερα από τον Κλέιτον

Περιμένουν περισσότερα από τον Κλέιτον

 


Ο Σίλβα Κλέιτον είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο περνάει περισσότερο πλέον το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κυρίως όταν η ομάδα αναπτύσσεται από τον άξονα. Οι απαιτήσεις του κόσμου από τον Βραζιλιάνο είναι μεγάλες και περιμένουν όπως ήταν αναμενόμενο περισσότερα από αυτόν.

Ο ίδιος το γνωρίζει και ήθελε να καθησυχάσει τον κόσμο αφού πιστεύει πως σύντομα ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δει στο γήπεδο αυτά που θέλει από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και από την ομάδα γενικότερα.

«Είναι λογικό ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι απαιτητικός. Έχει αρκετά χρόνια να πανηγυρίσει επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Θα πω κάτι. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να καταλάβει πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις κτίσεις από τη μια μέρα στην άλλη.

Δεν είναι εύκολο να ταιριάξουν τόσοι νέοι ποδοσφαιριστές μέσα σε μια εβδομάδα ή 20 μέρες. Θέλει χρόνο για να συμβεί. Λίγο χρόνο ακόμη και θα δείτε στο γήπεδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Κλέιτον, αλλά και όλοι οι πράσινοι, ξέρουν πως ακόμη δεν έδωσαν στο γήπεδο αυτό που μπορούν. Με βάση τις δηλώσεις τους όμως, είναι θέμα χρόνου να συμβεί.