Home TOP NEWS Βαλανίδης: «Η συνεδρία ήταν μια παρωδία»

Βαλανίδης: «Η συνεδρία ήταν μια παρωδία»

 


Στο Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Νικόλας Βαλανίδης, πρώην πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και αναφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρία του Σωματείου και όλα όσα αφορούν το σύλλογο. Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού:

Για το σκεπτικό της απόφασης της μετάθεσης της εκλογικής συνέλευσης:
«Θα αναφερθώ στα γεγονότα. Το Δ.Σ. ανακοίνωσε μετά τις 22 Φεβρουαρίου ότι η εκλογική συνέλευση θα γίνει στις 14 Απριλίου. Εμείς καταθέσαμε πρόταση για άμεσες εκλογές, όμως δεν είχε περάσει η πρότασή μας. Πριν τη χθεσινή συνεδρία, κυκλοφόρησε στα Μ.Μ.Ε. για τα τρία άτομα που ζητούσαν παράταση για να ετοιμάσουν το πλάνο. Στη συνεδρία, μας ζήτησε ο κ. Τζιωνής να γίνει αποδεκτή η επιστολή, καθώς ανέφερε ότι ήταν σοβαρή η υποψηφιότητά της. Ωστόσο, η διαδικασία που έγινε χθες για εμάς δεν ήταν σωστή».

Για το τι πήγε λάθος:
«Ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε αναβολή της εκλογικής συνέλευσης. Δεν ξέρω, αν υπάρχουν… μέλη δυο ταχυτήτων στο σωματείο αυτή τη στιγμή. Η χθεσινή απόφαση πάντως, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου».

Για τα οικονομικά στοιχεία που έχει ο επενδυτής:
«Γνωρίζω ότι οποιοσδήποτε επενδυτής, αν ενδιαφέρεται σοβαρά, πρέπει να δει τις οικονομικές καταστάσεις. Για να τα βρει σημαίνει ότι κάποιος του τα έδωσε. Εγώ τα ζήτησα και τα πήρα σιγά σιγά. Αν αυτό είναι σοβαρότητα που τα πήραν οι άλλοι και εμείς τρέχαμε από δω και από κει να τα βρούμε τότε τι να πω. Υπάρχουν στοιχεία που έχει ο επενδυτής και εγώ δεν τα έχω. Ο πρόεδρος είπε ότι τα ζήτησαν και τα πήραν».

Για την αποχώρησή του:
«Είναι θέμα αρχής. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Η χθεσινή συνεδρία ήταν μια παρωδία. Η συνεδρία είχε… προαποφασισμένα γεγονότα».

Για τη μετάθεση:
«Είναι θέμα αρχής και διαδικασίας. Αν εμφανιστούν άλλοι και θέλουν παράταση, δεν θα πρέπει να τους τις δώσουμε; Όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι θέματα διαδικασίας και αρχής».

Βάση του καταστατικού που πρέπει να αλλάξει:
«Θα πρέπει να αλλάξει ναι. Ωστόσο, η σημαντική απόφαση είναι ποιους θα επιλέξουν που θα βρίσκονται στην πλευρά που. Κάποιοι έχουν βαρύτατες ευθύνες και κάποιοι έχουν δικαιωθεί».

Για το ποια θεωρεί την καλύτερη λύση:
«Είναι καθαρά θέμα αξιοπιστίας των ανθρώπων που θα εφαρμόσουν το επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Είτε εταιρίας, είτε σωματείου, είτε εταιρία λαϊκής βάσης. Είναι καθαρά ποια θα είναι τα άτομα που θα διαχειρίζονται την κατάσταση. Καλύτερος κριτής για όλους μας είναι το αποτέλεσμα».

Για το αν θα διεκδικήσει επανεκλογή;
«Πιθανόν να διεκδικήσω την επανεκλογή όμως δεν ξέρω ακόμη. Πολύ πιθανόν να με ενδιέφερε όμως εξαρτάται από τα άτομα που θα βρίσκονται εκεί».

Για τον κ. Κατσουρίδη:
«Ο ίδιος δεν βγήκε να μιλήσει. Δεν θεωρώ πρέπον να μιλήσω για αυτόν. Αν φτάσει σε μια κατάληξη με μια σοβαρή πρόταση, είναι ένας ικανοποιητικός άνθρωπος και θα είναι σοβαρή υποψηφιότητα».

Για τον κόσμο και την επόμενη μέρα:
«Από τη στιγμή που θα γίνουν εκλογές, το συμβούλιο θα καθοδηγήσει το σωματείο στα επόμενα 2 χρόνια. Είναι σημαντική η παρουσία του διοικητικού συμβουλίου που θα πρέπει να βάλει το συμφέρον του σωματείου πάνω από όλα! Ο επενδυτής θα διαπραγματευτεί με το διοικητικό συμβούλιο. Αν αποφασίσει ο κ. Τζιωνής να ηγηθεί της προσπάθειας, ή οποιοσδήποτε άλλος, πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση. Να βγάζουμε τη σωστή εικόνα προς τον κόσμο που θα βλέπει μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να είναι υγιής».