Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Διαθέσιμες στο γήπεδο την Πέμπτη οι επίσημες εμφανίσεις

Διαθέσιμες στο γήπεδο την Πέμπτη οι επίσημες εμφανίσεις

 


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, την Πέμπτη στο “Ελευθερία” θα είναι διαθέσιμες οι επίσημες εμφανίσεις της καλαθοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτικά:

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών τους στον κρίσιμο 3ο ημιτελικό αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αγρού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 05 Απριλίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 18:30.

Θα υπάρχει συνεργείο στον χώρο του σταδίου, για διάθεση της επίσημης εμφάνισης. Οι συλλεκτικές φανέλες της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, κοσμούνται με τα λογότυπα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Θύρας 9, η οποία αποτελεί και χορηγό του καλαθοσφαιρικού τμήματος. Οι φανέλες εισάγονται από τη FILA Ελλάδος, είναι εξαιρετικής ποιότητας και η τιμή πώλησης τους έχει κοστολογηθεί στα €25. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Επιπλέον, δείγματα των εμφανίσεων είναι διαθέσιμα για δοκιμή, στη Μπουτίκ της Θύρας 9 (μεγέθη από Small μέχρι 2XLarge). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας Gate 9 Shop στο facebook, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.facebook.com/Gate9Shop