Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (27-28/10)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (27-28/10)


Δείτε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για τις έξι αναμετρήσεις των ομάδων της Ακαδημίας. Τρεις νίκες, δυο ήττα και μια ισοπαλία ο απολογισμός για την Ακαδημία μας.

Αναλυτικά:

U13: Δοξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1

Βαριά ήττα δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 13 ετών, από την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας. Οι μικροί τριφυλλοφόροι δεν ήταν όσο ουσιαστικοί θα έπρεπε και δέχτηκαν την ήττα.

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 2-1

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Κέρδισε με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Σωτηρίου, Σπύρου, Αποστόλου, Ερωτοκρίτου, Α. Πέτρου, Μ. Πέτρου, Σταύρου, Δημητρίου, Παπαδόπουλο και Τσιαπίνη. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε στο τέλος να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να φτάσει στη νίκη. Τα γκολ των «πρασίνων» πέτυχαν οι Τσιαπίνης και Νεοφύτου. Μετά από αυτήν την επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ανέβηκε στους 22 βαθμούς με απολογισμό επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι για το «τριφύλλι», το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 4-1

Μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σε αγώνα που έγινε σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Μαντορίνη, Σταύρου, Μακρυγιώργη, Γρούτα, Ευαγγέλου, Πίσση, Ναθαναήλ, Χριστοδούλου, Θεόδωρου, Κυλίλη και Σπυριδάκη. Τις έξι αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Ιωάννου, αποτέλεσαν οι Βενιζέλου, Κουρσάρης, Παυλόπουλλος, Καϊάφας, Τσουτσούκης και Χατζηχρίστου. Τα τέσσερα γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Θεοδώρου, Γρούτας, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Τσουτσούκης. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 απέναντι στην ΕΝΠ.

 

U16: Νέα Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν μπόρεσε σήμερα να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-2, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Νικολάου και Μαυρής. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Κέζο, Σαμάνη, Αγγελή, Ιωακείμ, Μαυρή, Νικολάου, Χατζηβασιλείου, Κίττου και Κημήτρη. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην ‘Ενωση Νεών Παραλιμνίου εντός έδρας.

 

U17: Νέα Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, σε αγώνα που έγινε στο Μενεού για την 10η αγωνιστική. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Χρυσοστόμου, Κουλουμπρής, Κυριάκου, Καλλή, Ιωάννου, Γεωργίου, Χατζηγεωργίου, Ποντικός Α., Ποντικός Γ., Λοΐζου και Ζευκής. Τις δύο αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας μας, Χάρης Καλλικάς, αποτέλεσαν οι Βιολίνοβ και Χατζηβασιλείου. Το «τριφύλλι» απώλεσε πέναλτι ενώ το σκορ ήταν 0-0 και είχε δοκάρι με τον Λοΐζου στο 1-1, φάση η οποία θα μπορούσε να έδινε τη νίκη στην ομάδα μας. Το γκολ των «πρασίνων» πέτυχε ο Άγγελος Ζευκής. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 για το πρωτάθλημα, απέναντι στην ΕΝΠ.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ  Ανόρθωση 6-0

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της, σε ισάριθμους αγώνες, πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Η ομάδα μας, μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, κέρδισε σήμερα την Ανόρθωση, στο «Ηλίας Πούλλος» με 6-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νίκος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Νικολάου, Αυλωνίτης, Ιακώβου, Παναγή, Κονομή, Λεμέσιος, Φώτη, Τζιωνής, Ποντικός, Γ. Κακουλλής, Α. Κακουλλής. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Περπέρη, Μενοίκου και Μαυροφτής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 ήταν πολύ καλύτερη από την Ανόρθωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε απολύτως δίκαια σε άλλη μία επιτυχία στη φετινή σεζόν. Πρωταγωνιστής ο Τζιωνής, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κονομής, Ιακώβου και Περπέρη. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός έδρας.