Home TOP NEWS Όχι στις κινήσεις εντυπωσιασμού

Όχι στις κινήσεις εντυπωσιασμού


Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, λογικό είναι οι υπεύθυνοι της ομάδας να τα βάλουν κάτω και να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις. Η μια ήδη έγινε, με τον κατά πολλούς ανίκανο Ολίβα, να αποτελεί παρελθόν. Μετά το νέο στραπάτσο από την Πάφο, ο κόσμος περιμένει να δει εκ νέου μέτρα για να επανέλθει η ομάδα στη σωστή πορεία.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι δε χωράνε κινήσεις εντυπωσιασμού. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει με γνώμονα το καλό της ομάδας και όχι για να κοπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου και να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις. Όποιες αποφάσεις κι αν παρθούν, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός μαραθώνιου και εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εάν παρθεί απόφαση αποδέσμευσης για τον οποιονδήποτε, το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος πρέπει να οδηγηθεί σε επίπεδα που θα επιτρέψουν να ανέβει η ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, και όχι το αντίθετο, απλά και μόνο για να σωπάσει ο κόσμος.

Τα πιο πάνω για να τονίσουμε την ανάγκη ουσιαστικών κινήσεων που θα φέρουν άμεσα αποτέλεσμα. Ας μην προβούμε σε μέτρα που θα επιφέρουν νέα προβλήματα σε βάθος χρόνου. Αν είναι να αποδεσμευτεί ο Α ή ο Β, πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί ότι η ομάδα θα μπορεί από την αμέσως επόμενη μέρα να προχωρήσει σε καλύτερες αγωνιστικά μέρες…