Home TOP NEWS Μίροσλαβ Ράντοβις: «Καλύτερες στιγμές, ο χρόνος με προπονητή τον Μπεργκ»

Μίροσλαβ Ράντοβις: «Καλύτερες στιγμές, ο χρόνος με προπονητή τον Μπεργκ»


Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μίροσλαβ Ράντοβιτς αγωνίστηκε στην Λέγκια υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χένινγκ Μπεργκ και αναφέρθηκε σε αυτόν σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Βαρσωβίας. H συνέντευξη αυτή έγινε με αφορμή την αποχώρηση του από την Λέγκια στην ιστοσελίδα legia.net.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Χένινγκ Μπεργκ είπε: «Παίζαμε καλύτερα στη Λέγκια όταν ήταν προπονητής ο Μπεργκ. Μιλούσαμε πολύ, είχα την υποστήριξη από αυτόν σε κάθε βήμα. Ένιωθα ότι ήμουν ηγέτης στην ομάδα. Και τον ευχαριστώ για όλα αυτά, γιατί είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο σε μένα. Αν έπρεπε να επιλέξω τις καλύτερες στιγμές που ένιωσα, θα ήταν ο χρόνος με τον προπονητή Μπεργκ».

Ακολούθως, μίλησε και για ένα περιστατικό με τον νυν προπονητή του «τριφυλλιού» που έμαθε ότι ο Ράντοβιτς έφευγε από τη Λέγκια για την Κίνα και την ομάδα Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν. «Κανείς δεν το είχε πει στον προπονητή και το έμαθε στη συνέντευξη Τύπου από δημοσιογράφους. Εγώ προετοιμαζόμουν για αγώνα που είχαμε, με κάλεσε και μίλησε. Καθόταν με τον βοηθό του Καζ Σοκολόφσκι, μπήκα στο γραφεί του και με ρώτησε: “είναι αλήθεια ότι φεύγεις, μπορείς τουλάχιστον να μου πεις”. Έπρεπε να πω την αλήθεια. Του είπε ότι ήταν ο τελευταίος μου αγώνας. Με κοίταξε με λύπη και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα, μου είπε: “Δεν παίζεις σήμερα”. Συγκλονίστηκα και του απάντησα: “Eίναι η απόφαση του προπονητή, πρέπει να τη σεβαστώ”. Είδα το παιχνίδι από τα θεωρία, αποδυνάμωνα την ομάδα, λυπάμαι πολύ, αλλά καταλάβαινα τον Μπεργκ. Δεν του άξιζε να το μάθει τελευταίο. Ήταν μια περίεργη κατάσταση»