Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

img_6669


Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες του τωρινού ρόστερ. Τα όσα διαβάσετε πιο κάτω, είναι πιθανόν να αλλάξουν, αν προκύψουν απρόοπτες αποχωρήσεις ή ευχάριστες παραμονές-έκπληξη. Με βάση τα δεδομένα αυτή τη στιγμή όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει το σχεδιασμό της για να μην τρέχει μετά.

Πού κτυπάει

Για πολλοστή φορά αναφέρουμε πως σκοπός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Προς το παρόν στην Καρπενησίου κοιτάζουν για δεξί μπακ, αφού οι πιθανότητες να μείνει ο Σπούγκιν είναι λιγοστές, 2 μέσους (αμυντικό μέσο και πιο επιθετικογενή) και ένα επιθετικό. Έξτρα κινήσεις θα γίνουν αν προκύψουν άλλες αποχωρήσεις κάτι που είναι πιθανό.

Οι ενδεχόμενες έξτρα κινήσεις

Δύο είναι οι θέσεις που ενδέχεται να γίνουν έξτρα κινήσεις: ο επιθετικός και το δεξί φτερό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αντρέ Άλβες και το Δημήτρη Χριστοφή. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν προφανώς να τους κρατήσουν αφού μιλάμε για τους πιο παραγωγικούς παίκτες στο κυπριακό πρωτάθλημα. Έχουν πάντα όμως κατά νου, πως ίσως αυτό να μην είναι δυνατό -ειδικά ο Αντρέ θα πρέπει να δεχτεί και μείωση αν μείνει-, για αυτό φροντίζουν να έχουν συνεχώς εναλλακτικές μπροστά τους. Τονίζουμε ξανά πως προτεραιότητα είναι να μείνουν και οι 2.

Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ

Στην ουσία η εικόνα του ρόστερ αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πετύχει αυτά που επιδιώκει δεν θα αλλάξει και πολύ. Θα αλλάξουν φυσικά κάποια πρόσωπα, αλλά η δομή -μικρό ρόστερ- θα παραμείνει η ίδια. Τι εννοούμε; Κεντρικοί αμυντικοί θα μείνουν 3 και αν χρειαστεί, τη θέση θα παίξει ο Σκαραμοτσίνο, αν και γίνεται σκέψη ο αμυντικός χαφ που θα αποκτηθεί να μπορεί να βοηθήσει και εκεί. Πρωτοκλασάτοι ακραίοι θα παραμείνουν 3, με το Ρουσιά και άλλα παιδιά από την ακαδημία να έχουν πιθανότητες κάποια στιγμή να βρεθούν αποστολή. Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενισχυθεί και ποσοτικά είναι στα χαφ, γιατί πέρσι μας στοίχισε η απουσία δεύτερου αμυντικού χαφ.

Γενικότερα ο Σαβέφσκι θα κινηθεί και φέτος στη λογική του μικρού ρόστερ, με τους μικρούς από την ακαδημία να αναπληρώνουν οποιαδήποτε κενά. Άλλωστε κάπως έτσι πήραν 90λεπτα ο Χάρης Κυριάκου και ο Χριστόφορος Χαραλάμπους και απέδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν όταν χρειαστεί.