Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όσο περνάνε οι μέρες…

Όσο περνάνε οι μέρες…

img_4887


Οι μέρες περνάνε και οι θετικές εξελίξεις δεν ήρθαν ακόμα. Ναι μεν, ακούμε για πρόσφορο έδαφος σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα όμως δεν είδαμε επίσημα να λέγετε πως άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν τα πράγματα σε σειρά.

Με την προετοιμασία να αρχίζει στις 10 Ιουνίου, εξακολουθεί να υπάρχει χρόνος. Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία αυτή, θα αυξάνεται και η πίεση τόσο προς τους ποδοσφαιριστές, όσο και προς την ομάδα. Οι παίκτες καλούνται να αξιολογήσουν τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους και να πράξουν ανάλογα. Όσο πιο σύντομα αποφασίσουν για το μέλλον τους τόσο το καλύτερο. Ιδανικά, θα μείνει η συντριπτική πλειοψηφία τους.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως δεν κρύβονται και το λένε ξεκάθαρα: τους θέλουμε όλους, θέλουμε όμως και να μπορούμε να τους πληρώνουμε. Για να καταφέρει η ομάδα να έχει θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς, προφανώς χρειάζονται γερές μειώσεις. Τώρα πόσο θα επηρεάσουν τον κορμό αυτές, θα μάθουμε στη πορεία. Το βέβαιο είναι πως όσο περνάει ο χρόνος ο κόσμος αγχώνεται, αν και στο τέλος μπορεί να μην αλλάξουν και πολλά. Ήδη το πρώτο ναι είναι κοντά όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα το πρωί…