Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Μήπως να το πάρουμε πιο ζεστά το θέμα;

Μήπως να το πάρουμε πιο ζεστά το θέμα;

sniper


Θέλουμε 2,5 εκατομμύρια μέχρι το τέλος Ιουνίου. Ξεκάθαρα τα πράγματα, για να περάσουμε τα κριτήρια, το είπαν και το παραδέχθηκαν οι διοικούντες ουκ ολίγες φορές! Εκείνο που δεν είναι ξεκάθαρο μες το φτωχό μου το μυαλό, είναι τι κάνουμε για να τα βρούμε! Ναι έπεται η συναυλία, αλλά αυτή δεν είναι αρκετή, για αυτό μήπως να το πάρουμε λίγο πιο ζεστά το θέμα; Και μιλάω για όλους και κόσμο και διοίκηση!

Η μεγάλη μου ανησυχία είναι πως καθώς μιλάμε, μοναδικός τρόπος να έχει ρευστό η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τα διαρκείας. Πέραν όμως του Ράουφμαν που μέρα νύκτα προτρέπει τον κόσμο να προμηθευτεί το εισιτήριο του, τι άλλα κίνητρα έχει ο κόσμος; Θα μου πείτε ότι δεν μπορούσε αλλιώς μιας και η διοίκηση έχει πέσει με τα μούτρα στις μειώσεις-ανανεώσεις και θα έχετε δίκαιο! Η ημερομηνία για τα κριτήρια όμως δεν μετακινείται, για αυτό πρέπει επειγόντως να δημιουργηθεί ξανά η δυναμική που είχαμε πριν 1 μήνα! Πώς, μην με ρωτάτε, αλλά πρέπει!

υ.γ. Πολλοί φίλοι και όχι άδικα, υπενθυμίζουν πως σε κάποια στιγμή είχε γίνει λόγος για εκλογική συνέλευση. Δεν το αναφέρω στα πιο πάνω για 2 λόγους: πρώτα από όλα από τότε άλλαξαν πολλά. Και μπορεί να διαφωνώ πως η μείωση του μπάτζετ από μόνη της αποτελεί πλάνο για σωτηρία, αλλά βλέπω την προσπάθεια που γίνεται και τη σέβομαι. Δεύτερον, ας περάσουμε τα κριτήρια και το συζητάμε τον Ιούλη. Εκλογική δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται, μια γενική όμως που να συζητήσουμε πραγματικά για πλάνο, είναι must.