Home Uncategorized Στο δρόμο της ΕΡΤ και το ΡΙΚ;

Στο δρόμο της ΕΡΤ και το ΡΙΚ;


Αν η κατάσταση στο ΡΙΚ συνεχιστεί ως έχει θα έχει κι αυτό την τύχη της ΕΡΤ, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Χαρακτηρίζοντας τραγικά τα όσα έγιναν με την ΕΡΤ, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι όσοι δεν βλέπουν τις ομοιότητες μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ, εθελοτυφλούν.

Παραδεχόμενος ότι το ΡΙΚ μείωσε τα έξοδα του, είπε ότι αυτό δεν είναι αρκετό και ζήτησε τη λήψη περαιτέρω μέτρων.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ και πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής Γιάννος Λαμάρης, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ότι τα λεγόμενα από τον ΔΗΣΥ δείχνουν τι προμηνύεται σε όσους τομείς αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Επισήμανε ότι ο ΔΗΣΥ ξεκίνησε από καιρό τη στοχοποίηση του ΡΙΚ με σειρά τροπολογιών για τον προϋπολογισμό του ιδρύματος.

Σήμερα, πρόσθεσε, συζητείται στη βουλή η πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για απαγόρευση της διαφήμισης στο ΡΙΚ και υπέδειξε ότι με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η διαδικασία κλεισίματος της ΕΡΤ.

Παραδεχόμενος ότι υπάρχουν προβλήματα στο ΡΙΚ, ο κ. Λαμάρης τόνισε ότι θα πρέπει να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης τους και προειδοποίησε ότι το ΑΚΕΛ θα σταθεί απέναντι σε πολιτικές που στοχεύουν στο ξεπούλημα της περιουσίας του λαού.

ASTRA