Home Uncategorized Στα κατεχόμενα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Στα κατεχόμενα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό


Στην κατεχόμενη Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η έναρξη είναι προγραμματισμένη για αύριο και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, υπό την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λίντα Παρκ, είχε συναντήσεις με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, το λεγόμενο πρόεδρο της “βουλής” Χασάν Μποζέρ και τον «υπουργό» παιδείας, νεολαίας και αθλητισμού Ασίμ Ιντρίς.

Η κυρία Παρκ δήλωσε ότι είναι ευτυχείς που συμβάλλουν στη βελτίωση του αθλήματος του Ταεκβοντό στη “βόρεια Κύπρο”, σημειώνοντας ότι έγιναν προσπάθειες να τους αποτρέψουν να την επισκεφθούν αλλά δεν άλλαξαν την απόφασή τους.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ταεκβοντό, είπε, δεν είναι πολιτική οργάνωση και θα είναι ευτυχείς εάν συμβάλουν στην άρση των “εμπάργκο”, κατά την έκφραση της.

Ο Ντερβίς Ερογλου έκανε λόγο για “επιβολή αθλητικού εμπάργκο” στους Τουρκοκύπριους, ενώ ο λεγόμενος πρόεδρος της “βουλής” είπε ότι τα πολιτικά θέματα πρέπει να συζητούνται στο πολιτικό πεδίο και όχι να παρεμβάλλονται στα αθλητικά δρώμενα.

ASTRA