Home Uncategorized Έξω από τη Βουλή με τα ταχύπλοά τους…

Έξω από τη Βουλή με τα ταχύπλοά τους…


Με ταχύπλοα και ιστιοφόρα σκάφη κατασκήνωσαν από χθες βράδυ έξω από τη Βουλή, οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι των μέσων θαλάσσιων αθλημάτων και ψυχαγωγίας, διαμαρτυρόμενοι για το προτεινόμενο νομοσχέδιο που οδηγείται σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας του σώματος προς ψήφιση.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο πρόεδρος του συνδέσμου, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες ζητούν την απόρριψη του νομοσχεδίου, το οποίο προνοεί όπως οι ενδεικνυόμενοι χώροι για θαλάσσια σπορ, να μπορούν να παραχωρούνται σε ενδιαφερόμενους, μετά την προκήρυξη προσφορών.

Ο κ. Χατζηδημητρίου σημείωσε ότι είναι θέμα επιβίωσης τόσο για τους ιδίους όσο και για το προσωπικό που απασχολούν, για αυτό πρόσθεσε, θα διεκδικήσουν με κάθε δυνατό τρόπο τα δικαιώματά τους. Ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι αρνούνται να μετακινηθούν από το χώρο εργασίας τους και σε περίπτωση έγκρισης του νομοσχεδίου, θα διαβουλευτούν με τους νομικούς τους συμβούλους προκειμένου να μελετήσουν τα επόμενά τους βήματα.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου ανέφερε ότι αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα επηρεαστούν περίπου 70 ιδιοκτήτες θαλάσσιων σπορ και 200 υπάλληλοι.

ASTRA