Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το Σωματείο παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και το νέο αγωνιστικό τμήμα

Το Σωματείο παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και το νέο αγωνιστικό τμήμα


Στη διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων του Σωματείου μας. Σήμερα οι διοίκηση δίνει τις λεπτομέρειες και ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα όπως είχε εξαγγελθεί πριν λίγο καιρό, η ΟΜΟΝΟΙΑ εγκαινιάζει νέο αγωνιστικό τμήμα και το παρουσιάζει.

Η ομιλία του προέδρου Μάριου Αργυρίδη:

Δηλώσεις παραχώρησε o πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης στη συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη σήμερα στο Σωματείο της Ομόνοιας
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, ο υπεύθυνος στο φούτσαλ, Λάμπρος Χριστού και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Βασιλείου.

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας,

Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου για όλα τα τμήματα μας.

Μια αγωνιστική περίοδος που μας υποχρεώνει να συνεχίζουμε το προγραμματισμό μας για να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία σε όλα τα τμήματα μας και εκεί που υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχίσουμε τους πρωταγωνιστικούς μας στόχους πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου μας. Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη με 5 τίτλους ( το 21 Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο Ανδρών, 5 Πρωτάθλημα και 7 Κύπελλο στη Πετόσφαιρα ανδρών, 6 Κύπελλο στο Futsal Ανδρών και το πρώτο μας Κύπελλο στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο). Επίσης το τμήμα της Καλαθόσφαιρας είχε μια πολύ αξιοπρεπή πορεία μπαίνοντας στην εξάδα. Τα τμήματα της Ποδηλασίας, αλλά και των Δρομέων λόγω της πανδημίας δεν είχαν αγώνες, αλλά συνεχίζουν να προετοιμάζονται και να εγγράφουν όλο και περισσοτέρους αθλητές στα τμήματα.

Οι οδηγίες σε όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων μας είναι ξεκάθαρες και βασίζονται στα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου……

Δηλαδή κάνουμε προϋπολογισμούς για να πρωταγωνιστούμε εκεί που υπάρχουν οι προϋποθέσεις αλλά χωρίς να δημιουργούμε ελλείματα που θα οδηγήσουν σε επιπρόσθετα χρέη στο Σύλλογο. Επίσης δεν θέλουμε να έχουμε αθλητές, προπονητές ή άλλους συνεργάτες στα τμήματα που να μην μπορούμε να τους πληρώνουμε λόγω των ελλειμματικών προϋπολογισμών. Άρα, είναι μονόδρομος για μας η ορθή οικονομικοί πολιτική που θα οδηγήσει στην οικονομική σωτηρία του Συλλόγου για να υπάρχει τα επόμενα πολλά χρόνια και να χαρίσει απεριόριστες χαρές στους χιλιάδες φίλους και οπαδούς μας και να τους κάνουν περήφανους αγωνιζόμενοι τίμια, σκληρά και με πάθος για το τριφύλλι στο στήθος.

Επίσης θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες μας σε όλα τα τμήματα και τη δημιουργία ακαδημίας στην Καλαθόσφαιρα με στόχο να έχουμε τους δικούς μας αθλητές σε όλα τα τμήματα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε εκδώσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τα τμήματα της Πετοσφαιρας (Ανδρών και Γυναικών), Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Φουτσαλ και Καλαθόσφαιρας Ανδρών προς €20.00. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας (Prometheas Asphalt, Presse Café, G.M.S. Litho foto Ltd, 11880, F&A CAR Centre και Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου). Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας αλλά και φίλους του Σωματείου μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας πληρώνοντας μόνο €20.00 (περίπου 1,70 το μήνα), αλλά που είναι τεράστια βοήθεια για τα τμήματα μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού!! Δηλώνουμε παρών και δίνουμε ζωή και δύναμη σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας!!

Επίσης σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μας τμήμα του Beach Handball Γυναικών, το οποίο και ξεκινά άμεσα τις υποχρεώσεις του. Η προσπάθεια των κοριτσιών ξεκίνησε μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία το 2017 και συμμετείχαν σε πολλές διοργανώσεις με πολλές επιτυχίες!!! Ο ενθουσιασμός, η σκληρή δουλειά η οικονομική ανεξαρτησία του τμήματος αλλά και η μεγάλη αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτό που μας οδήγησε στην απόφαση να ιδρύσουμε αυτό το τμήμα κάτω από το Σωματείο μας και θα αγωνίζονται με πράσινα ή κόκκινα μαγιό και το τριφύλλι στο στήθος!!

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες τους που θα είναι σύντομα και να είναι περήφανες που θα αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος!!!

Επίσης να θυμίσουμε την Τακτική Γενική μας Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη

Παρασκευή στις 16:00 στο Pavilion και καλούμε όλα τα μέλη μας που μπορούν να παρευρεθούν, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα covid-19.

Σας ευχαριστούμε όλους για το χρόνο και την προσοχή σας»

Ίδρυση τμήματος μπιτς χάντμπολ και ακαδημία καλαθόσφαιρας

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ίδρυση τμήματος μπιτς χάντμπολ το οποίο θα αποτελείται από παίκτριες, οι θα λάβουν μέρος σε δύο τουρνουά.

Το ένα θα γίνει στον Ασπρόπυργο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και ένα στα Χανιά που θα γίνει αργότερα.

Στα σχέδια του σωματείου είναι και η ίδρυση τμήματος χάντμπολ σάλας.

Επίσης, στόχος είναι η δημιουργία ακαδημίας καλαθόσφαιρας, η οποία αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως ανακοινώθηκε ήδη έχει προσβληθεί και προπονητής.