Home TOP NEWS Ώρα για κατασκοπεία της Άντβερπ! Παίζει στις 21:45 με Σαρλερουά

Ώρα για κατασκοπεία της Άντβερπ! Παίζει στις 21:45 με Σαρλερουά

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη αναμέτρηση με την Ρόγιαλ Άντβερπ, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (19/8 – 20:00) στο ΓΣΠ και θα είναι στο πλαίσιο των πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Πέραν από την προετοιμασία και τις προπονήσεις όμως, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και το βλέμμα τους απόψε, στην αναμέτρηση του Βελγικού συλλόγου με την Σαρλερουά για την 4η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κατασκοπεύσει την Άντβερπ και μέσα από το παιχνίδι της να προσπαθήσει να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί, έτσι ώστε να  μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για μεταξύ τους παιχνίδι.

Φυσικά μέχρι τον αγώνα της Πέμπτης ο κόουτς της ομάδας μας θα δει κι άλλα παιχνίδια της Ρόγιαλ Άντβερπ τόσο από το πρωτάθλημα, όσο και τα τελευταία παιχνίδια της στην Ευρώπη, σχηματίζοντας ακόμη καλύτερη εικόνα.


Να σημειώσουμε ότι η Άντβερπ στο πρωτάθλημα του Βελγίου σε τρία παιχνίδια μετράει 2 ήττες με KV Mechelen, Kortrijk, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της με την Standard Liege πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη.

Ο αποψινός αγώνας να αναφέρουμε ότι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε και εμείς από την Κύπρο από το αθλητικό κανάλι Cablenet Sports 2 HD.