Home TOP NEWS “Ο Μαρίνος Τζιωνής δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Τουρκία”

“Ο Μαρίνος Τζιωνής δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Τουρκία”

Τούρκος σκάουτερ, ο οποίος εργάζεται κυρίως ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών έκανε ανάρτηση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter στην οποία αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδα μας Μαρίνο Τζιωνή.


Ο εν λόγω σκάουτερ ισχυρίζεται ότι εδώ και καιρό ο Μαρίνος Τζιωνής παρακολουθείται από την Τουρκική Σούπερ Λιγκ και Ευρωπαϊκές ομάδες. Επίσης μέσα από την ανάρτηση του υπενθυμίζει ότι ο Τζιωνής δεν μπορεί να αγωνιστεί σε Τουρκική ομάδα, λόγω πολιτικών προβλημάτων ανάμεσα σε Κύπρο και Τουρκία.

Ο σκάουτερ από την Τουρκία ανέβασε φωτογραφία του Τζιωνή, όσο και μια σύντομη συνομιλία στην οποία εξηγεί τον λόγο που δεν μπορεί να παίξει στην Τουρκία, σε κάποιον που ρωτάει για τον ταλαντούχο άσο των πρασίνων ή που ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα.

Η ανάρτηση:

«Ο υψηλών προσδοκιών ταλαντούχος παίκτης της ομάδας της Ομόνοιας, Μαρίνος Τζιωνής, ακολουθείται εδώ και καιρό από τη Super League (σ.σ. Τουρκικό πρωτάθλημα) και τις ευρωπαϊκές ομάδες. Η μεταγραφή του στην τουρκική Super League δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω πολιτικών προβλημάτων».