Home TOP NEWS Ήρθε χθες να διαιτητεύσει έχοντας πρόσφατα φανερώσει αρνητική προδιάθεση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Ήρθε χθες να διαιτητεύσει έχοντας πρόσφατα φανερώσει αρνητική προδιάθεση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Καλέστηκε χθες στο VAR για να εξετάσει τη φάση στην οποία ο Ζαμπάλα απρόσεκτα και επικίνδυνα πατάει τον Λοϊζου. Αυτό που έβλεπε χθες βράδυ στην οθόνη του ο Δημητρίου, το βλέπαμε μαζί κι εμείς. Μάλλον όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι είχαν ήδη βγάλει το συμπέρασμα και ήταν έτοιμοι να τον δούν να βγάζει από την τσέπη του την κόκκινη κάρτα.

Αντί αυτού ο διαιτητής επέστρεψε για να δώσει φάουλ και κίτρινη. Εκεί φάνηκαν οι προθέσεις του. Ακολούθησε η τραγωδία με τις καθυστερήσεις των 7 λεπτών που υποδείχθηκαν, από τα 7 λεπτά είναι ζήτημα αν παίχθηκαν τα 4 και σφύριξε με την συμπλήρωση τους. Δεν λέμε πως θα άλλαζε κάτι, απλά αναφέρουμε πως ο χθεσινοβραδινός διαιτητής δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.

Υπήρξε όμως πρόδιάθεση του Βασίλη Δημητρίου και φάνηκε από έναν πολύ πρόσφατο αγώνα. Αυτόν κόντρα στη Δόξα. Ήταν VARίστας σε εκείνο το παιχνίδι στο οποίο σας θυμίζουμε την κουτουλιά του Αντάμοβιτς στον Μιξ. Ούτε καν ασχολήθηκε με τη φάση. Την άφησε να περάσει οσάν να μην έγινε τίποτα.

Η ομάδα πρέπει να προστατευθεί από τέτοιες καταστάσεις και τώρα είναι η ώρα της διοίκησης μας να δράσει. Οι διαιτησίες του Βασίλη Δημητρίου σε ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει κάπου εδώ να τελειώσουν ενώ είναι απαραίτητο να λάβει η ομάδα διαβεβαιώσεις από την ΚΟΠ για το μέλλον.