Home TOP NEWS Αποδοχή της αλήθειας και διόρθωση… μόνο έτσι θα το γυρίσουμε

Αποδοχή της αλήθειας και διόρθωση… μόνο έτσι θα το γυρίσουμε


Λυπούμαστε πραγματικά που το λέμε όμως η σημερινή θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη βαθμολογία δεν είναι πλασματική. Είναι αυτή που μας αξίζει. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Σε 14 αγώνες πρωταθλήματος προλάβαμε ήδη να καταγράψουμε 6 ήττες. ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΠΑΕΕΚ, Ολυμπιακός, Δόξα και Αποέλ κατάφεραν να μας κερδίσουν. Την ίδια στιγμή τα νούμερα μας σε ότι αφορά στην παραγωγικότητα μας στους αγώνες είναι απογοητευτικά. 16 γκολ υπέρ και 14 κατά δεν ανταποκρίνονται σε ομάδα που θέλει να λέει πως πάει για πρωτάθλημα.

Υπάρχει μεν δρόμος ακόμη μέχρι το τέλος και σίγουρα τίποτα δεν τελείωσε όμως για να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουμε τις τρανταχτές αδυναμίες μας, μέσα στις επόμενες μέρες να κάνουμε την προσπάθεια να τις διορθώσουμε και ακολούθως να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε τη βαθμολογική ανατροπή.

Τοποθετήσεις του τύπου, «αν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε…», ενόψει και της μεταγραφικής, δεν θα λύσουν τα αγωνιστικά προβλήματα που κουβαλούμε από την αρχή της περιόδου.

Και δεν είναι μόνο μέσα από τις προσθαφαιρέσεις που θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να επέλθει η βελτίωση. Είναι απαραίτητο παίκτες που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Έχουμε εκφράσει πάμπολλες φορές την πίστη μας σε αυτούς αλλά και στον προπονητή μας όμως για την ώρα δεν μας έχουν δικαιώσει. Αδικούν όλοι τους εαυτούς τους και είναι κρίμα γιατί ανταγωνιζόμαστε για τον τίτλο, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο, αν κάναμε έστω τα στοιχειώδη, ίσως και να αναγκάζαμε όλους σήμερα να έχουν ήδη αποδεχθεί τη μοίρα τους.