Home TOP NEWS Post Game: Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω…

Post Game: Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω…

Εκεί που όλοι περιμέναν ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαζόταν με το “μαχαίρι στα δόντια” και έχοντας την ψυχολογία στο ζενίθ κόντρα στον Απόλλωνα και θα έδινε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αντιθέτως παρουσιάστηκε και πάλι αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου και δικαίως δέχθηκε την ήττα.


Η απόδοση της ομάδας μας, δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση την απόδοση που βλέπαμε στα παιχνίδια ντέρμπι με τον Μπεργκ στην άκρη του πάγκου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινήθηκε ξανά όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια την φετινή σεζόν στην μετριότητα, υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης σε όλες τις γραμμές και έτσι οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να κάνουν καλό παιχνίδι.

Στα του χθεσινού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα τώρα, αν εξαιρέσουμε τις δύο καλές φάσεις που έχασε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο με τους Μιξ Ντίσκερουντ και τον Μαρίνο Τζιωνή στην υπόλοιπη αναμέτρηση μπορούμε να πούμε ότι είχε παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα εύκολα γκολ που δέχθηκε από τον Απόλλωνα.

Απ’ αυτούς που ξεχωρίσαμε στο παιχνίδι ήταν ο Μαρίνος Τζιωνής ο οποίος είχε τρεξίματα, προσπαθούσε και χωρίς να έχει στηρίγματα στην μεσοεπιθετική γραμμή, σε πολλές των περιπτώσεων πάλευε μόνος με τους αμυντικούς των “κυανολεύκων”.

Με την χθεσινή ήττα λοιπόν στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τις 7 σε 17αγώνες, σε άλλα τρία παιχνίδια εξήλθε ισόπαλη σε γενικές γραμμές η ομάδα μας από τους 51βάθμους έχασε τους 27 και κέρδισε μόνο 24 και έχοντας ένα ή δύο παιχνίδια περισσότερα από ομάδες που διεκδικούν εξάδα τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

Όσον αφορά την στατιστική πλευρά στο σκοράρισμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 18 γκολ σε 17 αγώνες, δηλαδή ένα γκολ σε κάθε αναμέτρηση, ενώ κι αμυντικά οι “πράσινοι” παρουσιάζονται αγνώριστοι σε σχέση με άλλες χρονιές αφού σε 17 αγώνες δέχθηκαν 17 τέρματα.

Ρεαλιστικά ομιλούντες η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά και την χθεσινή αποτυχία, βλέπει το τρένο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται για τα καλά, αφού οι διαφορές είναι μεγάλες, ενώ όλες οι ομάδες πλην του ουραγού Εθνικού Άχνας έχουν αγώνα ή αγώνες λιγότερους που σιγούρα θα αλλάξουν την κατάσταση στην βαθμολογία και ίσως την κάνουν ακόμη πιο δύσκολη.

Άπαντες λοιπόν στο “πράσινο” στρατόπεδο καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα να βρουν που είναι το λάθος έτσι ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την είσοδο στην πρώτη εξάδα και να τα δώσουν όλα τουλάχιστον για διάκριση μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου.