Home TOP NEWS Έλλειψη γκολ και δημιουργίας φάσεων από στημένες μπάλες!

Έλλειψη γκολ και δημιουργίας φάσεων από στημένες μπάλες!

Με το πέρας και της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, οι αριθμοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζουν να είναι απογοητευτικοί, όσον αφορά το σκοράρισμα, αλλά και την αμυντική συμπεριφόρα της.


Σε 17 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 18γκολ και δέχθηκε 17, ενώ στα αξιοσημείωτα κι αυτό που προβληματίζει είναι ότι, σε καμία περίπτωση το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δεν μπόρεσε να φανεί σε καμία περίπτωση απειλητικό από στημένες μπάλες πλην ελάχιστων των περιπτώσεων.

Ενδεικτικό του πιο πάνω που αναφέρουμε είναι και το γεγονός ότι η ομάδα μας μόνο στα τελευταία έξι παιχνίδια της κέρδισε συνολικά 46 κόρνερ, τα περισσότερα με την Πάφο FC (18 στο σύνολο) και τα περισσότερα πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, αφού η ομάδα μας δεν έφτιάξε φάσεις και δεν φάνηκε απειλητική.

Μέχρι το τέλος και του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε κρίσιμα παιχνίδια, όπου η ομάδα μας θα πρέπει και επιβάλλεται να διεκδικήσει το απόλυτο των βαθμών, γι αυτό και ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να διορθώσουν πολλά, έτσι ώστε η ομάδα να βρίσκει το γκολ με κάθε τρόπο, ακόμη κι από στημένες μπάλες.

Τα κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας στα τελευταία έξι παιχνίδια:

7 με Δόξα
3 με ΑΕΛ
5 με Αποέλ
18 με Πάφο FC
6 με Ολυμπιακό
7 με Απόλλωνα