Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (3η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (3η αγωνιστική)

Με τρία παιχνίδια που έγιναν σήμερα ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή με το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, με την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ, απο δύο η κάθε ομάδα και να παίρνουν από ένα βαθμό. Ήταν ο δεύτερος βαθμός για τη Νέα Σαλαμίνα, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3 στα 3 η Ανόρθωση.

Η δράση συνεχίστηκε το Σάββατο με τρία παιχνίδια. Η Πάφος FC επικράτησε εντός έδρας  της ΑΕΛ με 3-1, ο Εθνικός Άχνας εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Οθέλλο Αθηαίνου, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Κατωκοπιάς με 0-2, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στα σημερινά παιχνίδια με τα οποία έκλεισε η δράση της τρίτης στροφής του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας κατάφερε να επικρατήσει έστω και δύσκολα της Καρμιώτισσας με 1-0 και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Άρης έριξε πεντάρα της ΑΕΖ και συνέχιζει αήττητος, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις νίκες, καθώς έβαψε πράσινο το “αιώνιο” ντέρμπι.

Η βαθμολογία:

***Να σημειώσουμε ότι δύο ομάδες ο Αποέλ και η Πάφος FC έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι το μεταξύ τους ματς το οποίο αναβλήθηκε λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των “γαλαζοκιτρίνων”.