Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (30η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (30η αγωνιστική)

Mε την συμπλήρωση 30 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ο Αποέλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο μετά την τελευταία του ήττα από την ΟΜΟΝΟΙΑ είδε τις διαφορές από τις ομάδες που τον ακολουθούν να μειώνονται αρκετά.


Η ΑΕΚ πριν την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των “γαλαζοκιτρίνων” της Λευκωσίας και μείωσαν στον βαθμό από την κορυφή κι ενώ επίκειται το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική των πλέι – οφ.

Ο Άρης Λεμεσού δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Πάφου και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ που νίκησε τον “αιώνιο” αντίπαλο της παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και μαθηματικές ελπίδες για πρωτάθλημα.

Η Πάφος FC πήρε σημαντική νίκη από τον Άρη Λεμεσού παρέμεινε στην 5η θέση και παράλληλα διατηρεί τις δικές της ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του θεσμού του πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στα πλέι – οφ παραμένει η ομάδα που δεν έχει ακόμη γευτεί την χαρά της νίκης στην β’ φάση, παίρνοντας μόνο ένα βαθμό σε τέσσερα ματς.

Δείτε την βαθμολογία: