Home Uncategorized Εξαγριωμένη πελάτισσα… τρομοκρατεί καφέ στη Νέα Υόρκη

Εξαγριωμένη πελάτισσα… τρομοκρατεί καφέ στη Νέα Υόρκη


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανυποψίαστος για το τι τον περίμενε ήταν ένας πελάτης σε καφετέρια στην καρδιά της Νέας Υόρκης, όταν ρίχνει τον καφέ στο κομπιούτερ μίας γυναίκας. Εξαγριωμένη εκείνη σηκώνεται και με τις τηλεκινητικές της ικανότητες τον ξαποστέλνει στον τοίχο ενώ με μία κίνηση του χεριού της αρχίζει να μετακινεί τραπέζια. Όταν πια αρχίζει να ουρλιάζει, βιβλία πέφτουν από τα ράφια και τα κάδρα ξεκαρφώνονται από τους τοίχους. Τι συνέβη πραγματικά;

Οι παραγωγοί του ριμέικ της ταινίας του 1976 Carrie, την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Στέφεν Κινγκ, σκέφτηκαν αυτόν τον… εναλλακιτκό τρόπο για να προωθήσουν την ταινία τους που κάνεο πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Έτσι σκηνοθέτησαν μία φάρσα και την ανήρτησαν στο youtube.

Τώρα για τους θαμώνες της καφετέριας αγνοούμε πώς ακριβώς αντέδρασαν όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για φάρσα, ενώ τη στιγμή του ξεσπάσματος της νεαρής γυναίκας δείχνουν τρομοκρατημένοι και πανικόβλητοι. Το βίντεο μέσα σε 24 ώρες είχε περισσότερα από 3,7 εκατ. θεατές ενώ πλέον ξεπερνά τους 24 εκατομμύρια.

real.gr