Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (5η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (5η αγωνιστική)

Σε τέσσερεις δόσεις έγινε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η αυλαία της 5ης στροφής άνοιξε την Παρασκευή(22/9) στο “Αμμόχωστος”, όπου εκεί η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την ΑΕΖ από την οποία έχασε με 3-1.

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε το Σάββατο με άλλα τρία παιχνίδια. Στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος αντιμετώπισε την Δόξα την οποία νίκησε με 4-0, εύκολα επικράτησε και ο Εθνικός Άχνας της Καρμιώτισσας με 3-0, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Αποέλ έληξε ισόπαλο 1-1.

Την Κυριακή έγιναν άλλα δύο παιχνίδια. Στο “Αμμόχωστος” ο Οθέλλος σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τη Νέα Σαλαμίνα η οποία έστω και δύσκολα κατάφερε να επικρατήσει με 2:3 και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο. Στην Λεμεσό και στο “Άλφαμεγα” έγινε το Λεμεσιανό ντέρμπι όπου ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-0.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής έπεσε το βράδυ της Δευτέρα με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Άρη το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες να βάζουν από δύο τέρματα και να μένουν τελικά στην ισοπαλία.

Δείτε την βαθμολογία:

***Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και ο Αποέλ με την Πάφο FC και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα γίνει αύριο την Τετάρτη (27/9).