Home TOP NEWS O στόχος της ΑΕΖ στο ΓΣΠ, η φιλοσοφία της στο γήπεδο και...

O στόχος της ΑΕΖ στο ΓΣΠ, η φιλοσοφία της στο γήπεδο και τα αγωνιστικά νέα


Στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Οι τοποθετήσεις του:

Για τη δοκιμασία με την Ομόνοια: «Θα πάμε στο ΓΣΠ για να «κυνηγήσουμε» τις δικές μας πιθανότητες, εάν καταφέρουμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος θα είμαστε ευχαριστημένοι, σ’ ένα δύσκολο ματς θέλουμε πάντα το καλύτερο».

Για τον Λιάσο Λουκά και τη φιλοσοφία του: «Συμφωνώ με τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδίδεις καλά, δεν είναι σωστό να κλείνεσαι πίσω ως ομάδα, διότι δεν διεκδικείς τίποτα. Επιθυμούμε να αποδίδουμε αυτό που μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στα περισσότερα ματς. Με την Πάφο ήταν δύσκολα. Μισός παίκτης των «γαλάζιων» είναι όλο το μπάτζετ το δικό μας. Σε κάθε ματς κυνηγάμε αποτέλεσμα. Περιμένουμε και τις αναμετρήσεις με τις ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα μας».

Για το ενεργητικό και το παθητικό της ΑΕΖ: «Τα τέρματα που έχουμε ως ενεργητικό, δείχνουν και τη φιλοσοφία μας. Στα τέρματα που δεχόμαστε, θεωρώ ότι αφορούν το στιλ που έχουμε επιλέξει να παίζουμε ως ομάδα. Αποφασίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή μας. Κοιτάζουμε τη συνέχεια, θέλουμε αρκετούς βαθμούς να μαζέψουμε, ευελπιστούμε στο φινάλε να ολοκληρώσουμε όπως θέλουμε τη χρονιά».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή».