Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σαν να είναι άλλο άθλημα, σε άλλο γήπεδο (video)

Σαν να είναι άλλο άθλημα, σε άλλο γήπεδο (video)


Ανοικτές όλες οι κερκίδες, το γήπεδο γεμάτο, διακριτική ασφάλεια, αγώνας υψηλού επιπέδου. Κι όλα αυτά σε κλειστό στη Λευκωσία, στο Ελευθερία. Μόνο που για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ στην Κύπρο, μοιάζει να είναι άλλο γήπεδο, άλλο άθλημα, σε άλλη χώρα. Γιατί ο χθεσινός αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ, καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το έκτρωμα που παρακολουθούμε στην Κύπρο.

Γιατί στην Κύπρο ξαφνικά οι συρόμενες κερκίδες “πρέπει να κλείσουν για λόγους ασφαλείας” όταν παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ξαφνικά υπάρχουν λίστες των 20 ατόμων που δικαιούνται να είναι στις κερκίδες, ξαφνικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στέλνει SMS να μην ξεκινήσουν παιχνίδια επειδή υπάρχουν 4 οπαδοί περισσότεροι στις κερκίδες, ξαφνικά οι διαιτητές αποφασίζουν να τινάξουν παιχνίδια στον αέρα.

Δυστυχώς όλοι αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν κάτι μέσω του βήματος τους, είτε έχουν κουραστεί είτε δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, σφυρίζουν όλη τη χρονιά αδιάφορα, δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στα κλειστά και ήρθαν τώρα να αποθεώσουν την ομοσπονδία επειδή ήρθε ο Παναθηναϊκός στη Κύπρο! Από σήμερα κύριοι, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σπίτι του και το κυπριακό πρωτάθλημα θα είναι τα ίδια μαύρα χάλια, με 25 οπαδούς το παιχνίδι, αλλά δεν βαριέσαι, μήπως θα έρθετε ποτέ γήπεδο;

Δείτε το βίντεο από το ψεσινό ματς του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ. Σαν να έγινε αλλού….


Highlights: Panathinaikos Athens-Laboral Kutxa από Euroleague_Basketball