Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό Άχνας

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό Άχνας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Άχνας, η οποία θα γίνει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το βράδυ της Τρίτης (13/02) η ομάδα μας θα μεταβεί στο Δασάκι της Άχνας με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Έμειναν εκτός οι Ψάλτης και Μπασιρού, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Σίμιτς και Αλιούμ.

Συνεπώς με την επιστροφή του Σέρβου και του Αφρικανού εξτρέμ οι επιλογές για τον Τσέντιλ Ρέκνταλ αυξάνονται τόσο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, όσο και επιλογές από τον παγκό όταν θα χρειαστεί.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε το απόγευμα στο Δασάκι της Άχνας, αυτή για ακόμη μία φορά αποτελεί γρίφος.

Η δική μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα έχει ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλο ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο.

Μπροστά του στην άμυνα θα κινούνται οι Μάθιους (δεξιά) και Παναγιώτου (αριστερά) και στον κεντρικό διάδρομο θα αγωνιστούν οι Λανγκ μαζί με τον Κουλιμπαλί.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Κούσουλος, Χαραλάμπους και Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο περιμένουμε να δούμε τους Φράνσον (δεξία), Σεμέδο (αριστερά) και τον Στεπίνσκι στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Φράνσον, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Λέτσιακς, Χαμάς, Σίμιτς, Αλιούμ, Κακουλλής, Σιπριάνο.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Αμού, Μπεζούς.