Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ To απόλυτο Bet Builder του τελικού του Euro σε απόδοση 12.00!

To απόλυτο Bet Builder του τελικού του Euro σε απόδοση 12.00!


Τελικός όνειρο στο Βερολίνο! Ισπανία και Αγγλία θα διεκδικήσουν την Κυριακή (22:00) τον τίτλο της Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Διψασμένες για να γράψουν ιστορία οι δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό του Euro 2024. Η Ισπανία διεκδικεί το 4 ο Euro της ιστορίας της και η Αγγλία το πρώτο τρόπαιο. Η «Φούρια Ρόχα» λειτουργεί πάνω στο χορτάρι σαν μηχανή και μετράει μόνο νίκες σε όλη τη διοργάνωση. Οι Ισπανοί στα «νοκ άουτ» απέκλεισαν Γεωργία (4-1), Γερμανία (2-1 στην
παράταση) και Γαλλία (2-1 με ανατροπή) και το επιθετικό τους ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο. Απόδοση 1.90 να προηγηθεί η Ισπανία στον τελικό!

Στο τελικό ξεχωρίζει το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα στον 17χρονο Γιάμαλ της Ισπανίας και τον σταρ της Αγγλία, Μπέλιγχαμ. Ο πρώτος συνδυάζει νιάτα, ενέργεια και εκτελεστική δεινότητα και στον ημιτελικό με την Γαλλία έκανε την διαφορά σκοράροντας ένα από τα ωραιότερα γκολ του Euro. Στο Βερολίνο ο Γιαμάλ – μια μέρα μετά τα γενέθλιά του – θα
δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Άγγλων.
Anytime σκόρερ Γιαμάλ σε απόδοση 5.00

Οι Άγγλοι ζουν και αναπνέουν προκειμένου στον τελικό σηκώσουν το πρώτο Euro της ιστορίας τους και παράλληλα να επιβεβαιώσουν το αγαπημένο τους τραγούδι ««It’s Coming Home». Τα «λιοντάρια» του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ βρίσκονται για 2 η σερί φορά στον τελικό του Euro και φέτος μοιάζουν «σκληροί για να πεθάνουν». Μάλιστα, τρεις φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πήραν την πρόκριση κόντρα σε Σλοβακία (2-1), Ελβετία (στα πέναλτι), Ολλανδία (2-1). Οι Άγγλοι σε όλα τα «νοκ άουτ» ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ και τα τρία ματς της Ισπανίας μετά τους ομίλους πέρασαν από το 1-1.
Nα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.04.

Όλες οι παραπάνω επιλογές αν συνδυαστούν σε Bet Builder οδηγούν σε απόδοση 12.25 στη Novibet!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 .
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy