Home SPORTS NEWS Σμάιχελ: «Θα βγει δυνατός ο Μόγιες»

Σμάιχελ: «Θα βγει δυνατός ο Μόγιες»


Στο πλευρό του Ντέιβιντ Μόγιες στάθηκε και ο Πέτερ Σμάιχελ, υπογραμμίζοντας πως ο Σκωτσέζος τεχνικός αποτελεί καλή επιλογή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας ακόμα πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν ενίσχυση! Ο πρώην γκολκίπερ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε πως ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν φταίει για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ είναι μια καλή επιλογή. Έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα, μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό», τόνισε αρχικά ο πρώην διεθνής άσος και συμπλήρωσε: «Στη Γιουνάιτεντ θέλουμε τους προπονητές μας να μένουν για πολύ καιρό, αλλά η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Θα μάθει πολλά για τον εαυτό του, όλοι θα μάθουν πολλά για αυτόν και θα βγει πιο δυνατός».

Στη συνέχεια ο 50άχρονος Δανός γκολκίπερ ανέφερε: «Νομίζω ότι χρειάζεται να πάρει πολλούς παίκτες, το πόσους δεν το ξέρω. Όμως, νομίζω ότι πρέπει να φύγουν και κάποιοι. Υπάρχουν πολλοί που είμαι απογοητευμένος μαζί τους. Για να είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεσαι υπευθυνότητα. Πολεμάς, ποτέ δεν τα παρατάς, ακόμα και τις μέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα, πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Τέλος, ο πρώην πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε, μιλώντας και για κάποιους παίκτες: «Μερικοί παίκτες δεν το έχουν κάνει αυτό φέτος και απογοητεύτηκα. Νομίζω ότι ο Μόγιες έχει καταλάβει ποιους μπορεί να εμπιστευτεί και ποιους όχι. Το καλοκαίρι νομίζω ότι θα δείτε πολλούς να φεύγουν».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr