Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ευχαριστίες και κάλεσμα προς τον κόσμο

Ευχαριστίες και κάλεσμα προς τον κόσμο

vik_2967


Με ανακοίνωση το πετοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τη ΘΥΡΑ 9 και γενικά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την παρουσία τους στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση την περασμένη Παρασκευή. Ακόμη, όλοι στην πετοσφαιρική μας ομάδας καλούν τον πράσινο λαό να παρευρεθεί στους δύο τελευταίες αγώνες του πρωταθλήματος, εκεί που θα κριθεί ο φετινός τίτλος. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι

Οι Πετοσφαιριστές και τα μέλη της Εφορίας του Πετοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, εκφράζουμε τις μεγάλες ευχαριστίες μας για την υποστήριξη που μέλη της ΘΥΡΑΣ 9 πρόσφεραν στην ομάδα μας την περασμένη Παρασκευή στον αγώνα εναντίον της Ανόρθωσης.
Θέλουμε να τονίσουμε της εξαιρετική συμπεριφορά που επέδειξαν τα μέλη σας με την αποφυγή χρήσης κροτίδων, καπνογόνων και χωρίς ρήψη οποιονδήποτε αντικειμένων.
Στα κλειστά γήπεδα η ρήψη τέτοιων αντικειμένων προκαλεί προβλήματα αναπνοής, αυτοσυγκέντρωσης και διάφορα άλλα, με τους πρώτους που επηρεάζονται να είναι οι παίκτες της ομάδας μας.
Επίσης, τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να οδηγήσουν στην διακοπή του αγώνα και την επιβολή ποινών όπως μηδενισμό της ομάδας μας, αφαίρεσης βαθμών, χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.
Θέλουμε σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές του αγώνα μας, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και το θαυμασμό τους για τη συμπεριφορά όλων των φιλάθλων μας σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα.
Όλα αυτά θα πρέπει να τα αποφύγουμε όλοι, σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Σας καλούμε όπως υποστηρίξετε την ομάδα μας με περισσότερο πάθος και φωνή στους τελευταίους 2 εντός έδρας αγώνες μας, στις 21/03/2014 εναντίον της Αναγέννησης Δερύνειας και στις 28/03/2014 εναντίον της Σαλαμίνας και υποσχόμαστε, Πετοσφαιριστές και Εφορία ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος μας.