Home Uncategorized Η «πρώτη» της Ελλάδας στις Η.Π.Α.

Η «πρώτη» της Ελλάδας στις Η.Π.Α.


Την πρώτη προπόνησή τους επί αμερικανικού εδάφους πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στη Φιλαδέλφεια ενόψει του σημερινού (02:00, otesport1, pamesports.gr) φιλικού αγώνα κόντρα στη Νιγηρία στο PPL Park. Το πρόγραμμα των Ελλήνων διεθνών, το οποίο ξεκίνησε στις 00:00 και διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και συνεχίστηκε με εκδήλωση επιθέσεων υπό συνθήκες αγώνα, οι οποίες εκφραζόντουσαν με σέντρες από τα άκρα.

Η προπόνηση της Ελλάδας ολοκληρώθηκε με “διπλό” στο μισό γήπεδο. Με τους “μπλε” αγωνίστηκαν οι Καπίνο/Καρνέζης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Βύντρα, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Γκέκας και Φετφατζίδης, ενώ με τους “κίτρινους” οι Γλύκος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου και ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε χαλαρό τρέξιμο και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τη Νιγηρία προκειμένου να προφυλαχθεί μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με την Πορτογαλία. Η κατάσταση του νεαρού αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.

*Η φωτογραφία είναι από τα αποδυτήρια της Εθνικής στο γήπεδο όπου έγινε η προπόνησή της 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr