Home Uncategorized Νίκησε… και το χαλάζι το Βέλγιο (video)

Νίκησε… και το χαλάζι το Βέλγιο (video)


Σε ματς, που διεκόπη στο 24’ και για 45 λεπτά, λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης, το Βέλγιο έφτασε στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τυνησία, σε φιλικό των δυο ομάδων στις Βρυξέλλες. Με 10 παίκτες η φιλοξενούμενη από το 63’… Ανησυχία για Λουκάκου που αποχώρησε τραυματίας στο 90’+1!

Στο τελευταίο «τεστ» των «κόκκινων διαβόλων» πριν από έναρξη του Μουντιάλ, ο Μαρκ Βίλμοτς παρέταξε ενδεκάδα… Παγκοσμίου Κυπέλλου και με τον Κέβιν Μιράλας βασικό… Ένα ξαφνικό μπουρίνι και ακολούθως ισχυρή χαλαζόπτωση, διέκοψαν το ματς στο 24’, ενώ είχαμε και εισβολή δυο φιλάθλων στο ν αγωνιστικό χώρο. Μέχρι και τα δίχτυα στο ένα τέρμα… κόπηκαν από το χαλάζι, που έφτασε έως και μέγεθος καρυδιού. Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από 45 λεπτά, με τις δυο ομάδες να κάνουν ξανά ζέσταμα… Στο δεύτερο μέρος και στο 63’ η Τυνησία έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζεμάα με δεύτερη (η πρώτη στο 45’) κίτρινη κάρτα… Τελικά, το Βέλγιο σκόραρε με τον Μέρτενς στο 89’ από πάσα του Τσαντλί, με τον Μαρκ Βίλμοτς να κάνει πέντε αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Στο 90’+1 είδε, πάντως, τον Λουκάκου να αποχωρεί κουτσαίνοντας, και θα περιμένει τις εξετάσεις για να δει τι έχει ο παίκτης του.

Η γηπεδούχος στα τρία φιλικά που έδωσαν πριν από το Μουντιάλ έκανε το 3Χ3 (νίκησε ακόμα 5-1 το Λουξεμβούργο εντός και 2-0 στη Σουηδία). Να αναφέρουμε πως τεχνικός της Τυνησίας είναι ο Βέλγος Ζορζ Λέεκενς, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής στην χώρα του… Η αποστολή του Βελγίου, μετά και από αυτό το ματς, θα πετάξει για την Βραζιλία…

Η σύνθεση του Βελγίου: Κουρτουά, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνχεν, Αντερβάιρελντ (46’ Βαν Ντε Μπόρε), Ντεμπελέ, Φελαϊνί (46’ Μέρτενς), Ντεφούρ, Αζάρ (74’ Γιανουζάι), Μιραλάς (62’ Τσαντλί), Οριγκί (62’ Λουκάκου)

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr