Home Uncategorized Μαραντόνα: «Με… ταυτότητα η Κολομβία»

Μαραντόνα: «Με… ταυτότητα η Κολομβία»


Για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, μεγάλο απόντα του Μουντιάλ, και την Κολομβία μίλησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον θρύλο της μπάλας να… ποντάρει στην αντίπαλο της εθνικής μας, πως μπορεί να κάνει καλό τουρνουά στα γήπεδα της Βραζιλίας! Για τον Φαλκάο, τόνισε πως μπορεί στο μέλλον να πάρει την… εκδίκησή του για την απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο!

«Η ομάδα της Κολομβίας έχε πλέον ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό κάνει τον καθένα να πει ότι έχει τα φόντα να πάει καλά στο Μουντιάλ», υπογράμμισε ο «Ντιεγκίτο». Μην ξεχνάμε πως η ομάδα της Νοτίου Αμερικής έχει προπονητή από την Αργεντινή στον πάγκο της, με τον Μαραντόνα να μην το… ξεχνάει αυτό!

Σε ότι αφορά στον Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον οποίο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα διατηρεί φιλία, ο «Ντιεγκίτο» είπε: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ο Θεός θέλησε να μην παίξει σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έχει τις δυνατότητες να πάρει στο μέλλον την… εκδίκησή του. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι θα ήθελα με όλη μου την ψυχή να βρεθώ κοντά του και να του δώσω με αγκαλιά, καθώς ξέρω πως νιώθει αυτή τη στιγμή. Είναι φίλος μου και τον νιώθω…»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr