Home Uncategorized Το Ραμαζάνι και το Μουντιάλ

Το Ραμαζάνι και το Μουντιάλ


Μερικοί από τους σταρ του παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε θρησκευτικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης διοργάνωσης συμπέφτει το Ραμαζάνι, η μεγάλη γιορτή του Ισλαμισμού. Από τις 28 Ιουνίου ξεκινάει ο ιερός μήνας για τους Μουσουλμάνους, ο οποίος πέφτει για πρώτη φορά παράλληλα με το Μουντιάλ μετά το 1986.

Η Γαλλία και η Ακτή Ελεφαντοστού, αν προκριθούν στη δεύτερη φάση (που ξεκινάει στις 28/6), τότε πολλοί από τους παίκτες τους θα πρέπει να τα βγάλουν εις πέρας και με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Μαμαντού Σακό, ο Μπακαρί Σανιά, ο Μούσα Σισοκό, ο Κόλο και ο Γιάγια Τουρέ, ο Ζερβίνιο και ο Τιοτέ είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Η πλειοψηφία της Βοσνίας αλλά και οι Φελαϊνί με τον Ντεμπέλε του Βελγίου είναι οπαδοί του Ισλάμ. Το καλό για τους συγκεκριμένους είναι ότι στη Βραζιλία η διάρκεια της μέρας αυτή την εποχή είναι 11 ώρες, σε σύγκριση με τις 17 που είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μερικοί μάλιστα ζήτησαν άδεια για να τρώνε και να πίνουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, όμως υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Κόλο Τουρέ που θα κάνει νηστεία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr